studentie.ro  » info-studentie » diverse » Razvan Rentea, autorul triplului asasinat de la Satu Mare, condamnat pe viata

Razvan Rentea, autorul triplului asasinat de la Satu Mare, condamnat pe viata

Publicat: 24 Aug 2018 | Vizualizari: 397

Razvan Rentea, barbatul care in urma cu cateva luni si-a ucis parintii si bunica pentru a intra in posesia caselor si a unei sume mari de bani, si-a primit pedeapsa.

Judecatorii Tribunalului din Satu Mare l-au condamnat la inchisoare pe viata. Hotararea nu este insa una definitiva si poate fi atacata prin apel.

Triplul asasinat care a îngrozit România s-a produs în noaptea de 23 spre 24 noiembrie 2017.

Răzvan Rentea, în vârstă de 33 de ani, a pus la cale totul pentru a-şi duce la final dorinţa de a-şi ucide rudele.Pentru a pune mâna pe banii şi casele familiei sale, Rentea a plănuit să îşi ucidă atât părinţii, cât şi bunica.

Iniţial, el s-a deplasat în comuna Apa din judeţul Satu Mare, acolo unde rudele sale locuiau. Spre după-amiază, tânărul şi-a ucis tatăl cu mai multe lovituri în zona capului, iar apoi a ucis-o şi pe bunică.După cele două crime, Rentea a luat maşina tatălui său şi a mers în staţia de microbuz din localitate, acolo unde a aşteptat-o pe mama sa care se întorcea de la serviciu.Întorşi acasă, tânărul a lovit-o şi pe mama sa până ce aceasta şi-a pierdut viaţa.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-04 00:00:00