studentie.ro  » info-studentie » diverse » Kitul minune care te scapa de dezastrul bebelusesc

Kitul minune care te scapa de dezastrul bebelusesc

Publicat: 07 Aug 2018 | Vizualizari: 486

Daca ai un copil mic, stii cafiecare masaeste o provocare. O provocare nu doarpentru el, ci sipentru tine, care trebuiesacuretiurmele “dezastrului”. Tocmai de aceea, EduClass.ro a inclus in oferta sa kitul de hranireTidy Tot, care te poate salva. Este recomandat de expertiiin diversificarea alimentatieisi de 98% din cei care l-au incercat deja.

Kitul Tidy Tot este compus dintr-o tava care se aplica peste scaunul de masa, o baveta impermeabila, cu maneci lungi, un adaptor pentru scaunele mici si un sac de transport, pentru ca mesele in deplasare sa se desfasoare la fel de sigur. Kitul functioneaza simplu: protejeaza copilul, scaunul, podeaua, covoarele si ce se mai aflain imediata apropiere de inevitabil: mancareaimprastiata de un bebelus care abia invata samanance. Tocmai acest lucru il recomandasi pentru parintii care doresc sa aplice autodiversificarea, dar si pentru copii mai mari care mananca singuri.


Tava Tidy Tot se pliaza pana la dimensiunile unei farfurii, prin urmare este extrem de versatila. De asemenea, este confectionata dintr-un material sigur pentru bebelus, asa caii poti oferi alimentele direct pe tava. Se curatausorsi se depoziteaza la fel de simplu. Baveta este prevazuta cu velcro care ajuta la o mai buna fixare, prin urmare sansele ca mancarea saajungain alta parte decat pe tava sunt minime.

Kitul de hranire a fost conceput pentru a se potrivi cu cele mai multe scaune de masasi a celor de timp booster, printre care IKEA Antelop, JoieMimzy, StokkeTrippTrappsi altele, chiar daca acestea sunt prevazute deja cu o masa de servire.

Un alt avantaj important la kitul oferit de EduClassilreprezinta faptul ca tava Tidy Tot poate fi folositasi pentru alte acttivitati creative, cum ar fi pictatul, jocul cu plastilina si altele.

Kitul costa 149,90 lei, iar mai multe detalii despre acesta gasitiaici.

Despre Edu Class


Infiintatain anul 2010, compania Edu Class este una dintre cele mai importante de pe piataromaneasca de profil, cu o dezvoltareconstantasisustinutain ultimii ani. Importatorul de jucariisijocuri educative pentrucopii, care administreazawww.educlass.ro, pune la dispozitiaconsumatorilorprodusepentru diverse categorii de varsta, de la celepentrubebelusi, la cele educative pentru copii de peste 14 ani.

Printre brandurile comercializate de Edu Class se numara Amewi, BigJigs, Brickadoo, Chalk and Chuckles, Dino, Dino Bikes, Educational Insights, ErichKrause, Fehn, Feuchtmann, Fisher Price, Galt, Gowi, Happy Cube, Learning Resources, Little Learner, Malinos, Rubies, Sassi.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-03 00:00:00