studentie.ro  » info-studentie » diverse » Ce se afla in spatele unui cazino online de succes?

Ce se afla in spatele unui cazino online de succes?

Publicat: 14 Mar 2018 | Vizualizari: 1278

Nu mai este un secret pentru nimeni succesul pe care il au jocurile de noroc in Romania, fie ca vorbim despre pariuri sportive, sloturi, ruleta, blackjack, poker sau bingo, atat in varianta terestra, cat si in mediul online.

Faptul ca ,,gamblingul’’ reprezinta o afacere de succes in aceasta epoca se observa foarte usor la o simpla plimbare prin cele mai populare zone urbane, acolo unde gasesti la tot pasul agentii de pariuri (de regula acestea pun la dispozitia clientilor si celebrele aparate mecanice de tip slot), numarul lor putand concura doar cu cel al farmaciilor.

In ceea ce priveste cazinourile online, putem spune ca si numarul acestora este destul de mare, existand la ora actuala, conform Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc (ONJN), nu mai putin de 22 de operatori online licentiati in tara noastra, majoritatea cel putin pana in anul 2026.

Cel mai recent nume aparut pe piata autohtona (12 februarie 2018) este Vlad Cazino, un cazino ce se vrea 100% romanesc, desi in spatele sau se afla compania suedeza Kindred Group, aceeasi companie ce detine si brandul Unibet, unul din cele mai populare site-uri de pariuri sportive si jocuri de noroc online in randul romanilor.

Conceptul propus de aceasta companie suedeza, cu peste 20 de ani de activitate in domeniul ,,gambling-ului online’’, este destul de inedit in cazul lui Vlad, mergand pe ideea unui simpatic vampir autohton care, satul de monotonia vietii din castel, decide sa se mute in capitala si sa isi deschida un cazino online.

,,Odată cu lansarea Vlad Cazino, Kindred Group urmărește să iși extindă amprenta pe piața din România cu un brand nou, fresh, local, care scoate in evidență umorul tipic românesc. Sperăm ca jucătorii noștri să se bucure din plin de distracția și atmosfera relaxantă din acest cazino online.’’, declara, cu ocazia lansarii, Lucian Prisecaru, Romania Country Manager la Kindred Group.

,,Nou-nascutul’’ familiei Kindred promite clientilor sai o experienta de joc cel putin la fel de placuta ca si cea oferita de Unibet, platforma de jocuri fiind similara in ambele cazuri, in timp ce interfata este, evident, destul de diferita.

Acest aspect, impreuna cu faptul ca Unibet si Vlad Cazino impart aceeasi licenta ONJN, reprezinta o garantie a faptului ca majoritatea clientilor vor aprecia in mod pozitiv calitatea si diversitatea serviciilor puse la dispozitie de Vlad Cazino, primul cazino online cu specific romanesc.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-04 00:00:00