studentie.ro  » info-studentie » diverse » 6 caracteristici ale noului Hyundai Tucson care te vor face sa il iei cu tine in vacanta

6 caracteristici ale noului Hyundai Tucson care te vor face sa il iei cu tine in vacanta

Publicat: 16 Iul 2018 | Vizualizari: 622

Hyundai, unul dintre cei mai importanți cinci producători auto la nivel mondial, a lansat noul model Hyundai Tucson, sub motto-ul „Descoperă puterea schimbării”. Mașina are noi caracteristici surprinzătoare dintre care le-am selectat pe cele care o fac o alegere perfectă pentru vacanță. Descoperă, în continuare, care sunt acestea.

  1. Design remarcabil

Aspectul deosebit al noului model se datorează, în principal, ținutei atletice și proporțiilor îndrăznețe. Suprafețele sunt rafinate și fluide, liniile bine definite, design-ul contribuind, totodată, la îmbunătățirea coeficientului aerodinamic al mașinii. Iar pretul unui Hyundai Tucson este, de asemenea, unul avantajos, așa că ești cât se poate de aproape să faci senzație în rândul prietenilor cu o mașină frumoasă și să impresionezi toate noile cunoștințe.

  1. Siguranță deplină

Atunci când pleci în vacanță la bordul unui Hyundai Tucson nu trebuie să-ți faci nicio grijă pentru siguranța ta sau a celorlalți pasageri. Îți rămâne doar să te bucuri de drum și de peisaje, pentru că la fabricarea noului Tucson au fost utilizate materiale extrem de rezistente (carcasa este realizată din oțel ultra rezistent) și cele mai noi tehnologii inteligente de siguranță (sistem de frânare automat, de recunoaștere a pietonilor, de avertizare la schimbarea benzii, de supraveghere a traficul din spate și de monitorizare a unghiului mort).

  1. Grad sporit de eficiență

Toate motorizările din gama Hyundai Tucson asigură manevrabilitate sporită și eficiență kilometrică, adaptându-se, totodată, normelor Euro 6. Transmisia cu dublu ambreiaj (DCT) în șapte trepte oferă beneficii considerabile atât în ceea ce privește performanța, cât și eficiența consumului de carburant. Iar o mașină care nu doar că are un preț de achiziție avantajos, dar te ajută, în același timp, să faci, constant, economii la consum, poate deveni foarte ușor mijlocul tău de transport preferat pentru vacanță.

  1. Interior de calitate și tehnologie intuitivă

Gama Hyundai Tucson nu excelează numai la capitolul preț, design exterior, siguranță și eficiență, ci și la aspectul designului interior. Așa că vacanța ta poate începe din primul moment în care intri în mașină. Tapițeria este disponibilă în trei culori (bej, negru sau roșu), iar fiecare detaliu a fost proiectat pentru a asigura individualitate. Înacelași timp, tehnologia intuitivă este la ea acasă modelul fiind dotat cu sistem de ventilație spate, acționare electrică pentru frâna de mână și porturi USB și AUX, poziționate central.

  1. Portbagaj practic

Nimic nu este mai important pentru o vacanță decât capacitatea de depozitare a mașinii pe care o conduci. Producătorul a știut să răspundă foarte bine acestei cerințe creând un portbagaj nu doar încăpător, ci și special. Modelul auto Hyundai Tucson este dotat cu un portbagaj cu deschidere automată și care poate fi reconfigurat rapid datorită banchetei rabatabile 60:40. Acesta este prevăzut, de asemenea, cu o prelată care va proteja bagajele tale de privirile indiscrete și cu un cârlig pentru ancorarea bagajelor.

  1. Confort superior

Când te gândești la acest model, nu trebuie să îți vină în minte doar cuvintele Hyundai Tucson preț, ci și Hyundai Tucson confort, pentru că el a fost gândit special să asigure deopotrivă confortul șoferului și pe cel al pasagerilor. Astfel, vei putea avea parte în vacanța petrecută alături de prietenii tăi de o călătorie cât se poate de confortabilă. Pentru tine, ca șofer, este disponibil sistemul de pilot automat, toți pasagerii având, în același timp, la dispoziție un sistem de control și ajustare a poziției scaunului și un altul de ventilație și încălzire în scaune.

Performanțele noului model Hyundai Tucson îl fac să fie alegerea perfectă pentru o vacanță minunată alături de cei dragi. În plus, vei avea senzația de vacanță cu prilejul fiecărei deplasări pe care o vei face la bordul acestei mașini.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-04 00:00:00