studentie.ro  » info-studentie » diverse » 5 greseli pe care nu trebuie le faci la pariuri sportive

5 greseli pe care nu trebuie le faci la pariuri sportive

Publicat: 05 Apr 2018 | Vizualizari: 1509

Fie că ești începător sau ai ceva experiență într-ale pariurilor, cu siguranță te vei lovi de tentațiile despre care vom vorbi în cele ce urmează. Chiar dacă nu îți propui să devi cel mai profitabil parior de pe planetă și vrei mai mult să te distrezi decât să faci performanță nu ți-ar prinde rău să ții cont de aceste 5 greșeli pe care nu trebuie să le faci la pariuri sportive dacă vrei să câștigi mai des biletele jucate:

1. Nu juca bilete cu multe selecții și cu cote mari

Te-ai întrebat vreodată cum pariază profesioniștii? Ei bine, cei mai mulți dintre cei care trăiesc din pariuri joacă numai și numai pariuri individuale. De ce fac acest lucru? Pentru că atunci când adaugi o selecție suplimentară pe bilet îi mărești avantajul casei și implicit îți scazi șansele reale de a realiza profit pe termen lung. Dacă nu ești încă pregătit sau pur și simplu nu-ți place ideea de a juca pariuri individuale, măcar limitează-te la bilete cu cel mult 4-5 selecții, a căror cotă totală sa nu fie mai mare de 5.50.

2. Nu folosi funcția Cash Out în mod haotic

Știai că folosirea acestei funcție poate crea dependență? Da, este cât se poate de adevărat. Și problema cea mai mare este că apelând la închiderea pariurilor prin intermediul facilităților de tip Cash Out, nu faci altceva decât să-i plătești încă odată operatorului comisionul pe care acesta și-l oprește prin intermediul cotelor. Una peste alta, dacă ai o strategie bine pusă la punct și apelezi la închiderea pariurilor numai în anumite momente bine definite poți scăpa basma curată.

3. Nu paria live fără un plan și fără cunoaștereÎn ofertele caselor de pariuri sportive online licențiate în România la ONJN găsim săptămânal mii de evenimente sportive pe care putem paria live. Problema este că deseori se întâmpla ca pariorii să fie tentați să mizeze pe dispute din competiții pe care nu le cunosc și fără să analizeze meciurile în prealabil. Această abordare este cu siguranță una falimentară.

Pariurile live sunt o armă cu două tăișuri: pe cât de repede pot să-ți multiplici banca, pe atât de repede poți să ajungi la sapă de lemn. Totuși, dacă îți place să pariezi pe parcursul desfășurării partidelor, asigură-te că analizezi respectivele evenimente în prealabil, că îți alegi deja câteva pronosticuri înainte de startul partidei și că nu te lași luat de val atunci când are loc desfășurarea de forțe.

4. Nu cumpăra ponturi sigure

Dacă oamenii nu ar fi lacomi, escrocii care vând ponturile așa-zise sigure nu ar mai exista. Oricât de veridice ar părea probele publicate de vânzătorii de ponturi de pe site-uri de socializare, forum-uri sau de oriunde altundeva, nu cumpăra niciodată ponturi 100% sigure pentru că acestea nu există. Cei care pretind că dețin informații despre meciuri aranjate își argumentează scamatoria prin intermediul unor poze și filmări cu bani și bilete, care sunt, bineînțeles, trucate.

Soluția pentru tine este să urmărești ponturile de la biletul zilei și din celelalte secțiuni ale site-ului comunității pariorilor din România. Acolo vei găsi numai ponturi gratuite care sunt însoțite de analize explicate ce îți pot aduce inspirație în momentele în care nu știi de unde să începi.

5. Nu paria fără să ai nici o tactică de gestionare a mizelorFie că pariezi pentru distracție sau pentru a încerca să obții rezultate este important să respecți o strategie de money management precaută. Spre exemplu, dacă vrei să joci zilnic câte un bilet cu 4-5 selecții, împarte-ți bugetul lunar pentru pariuri la numărul de zile ale lunii și folosește rezultatul ca pe miza ta de toate zilele. Astfel, vei avea posibilitatea de a juca zilnic cel puțin un bilet, chiar dacă toate pariurile tale vor fi pierzătoare, și nu vei fi tentat să joci la recuperare intrând în banii destinați altor cheltuieli.

În final precizăm faptul că specialiștii le recomandată tuturor jucătorilor să nu investească mai mult de 10% din veniturile lor lunare în pariuri. Asigură-te că nu pariezi niciodată mai mult decât îți permiți să pierzi și nu crede că îți va fi imposibil să nimerești 50 de pariuri pierzătoare la rând, pentru că se poate întâmpla. Dacă norocul și ghinionul ar putea fi anticipate, nu ar mai exista case de pariuri sportive online!

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-05 00:00:00