studentie.ro  » info-studentie » diverse » 3 motive pentru care vei adora husa magnetica pentru iPhone X de la Stifler

3 motive pentru care vei adora husa magnetica pentru iPhone X de la Stifler

Publicat: 10 Ian 2019 | Vizualizari: 803

Dupa ce ai facut investitia intr-un smartphone precum iPhone X trebuie sa te gandesti si la accesorii. In zilele noastre avem deja demonstratii nefericite despre ce inseamna sa afectezi calitatea, functionalitatea si aspectul unui telefon; fie din neatentie, fie din graba sau orice alt motiv, telefonul care adesea este tinut in mana sau pe suprafete diverse ajung sa cunoasca duritatea si socul unor cazaturi.

Husele pentru telefoane au devenit o necesitate. Insa pretentiile legate de stil nu au fost lasate in urma, ceea ce a fortat mana producatorilor in a deveni si mai competitivi. Au ajuns astfel sa se „lupte” si la capitolul aspect; cu cat designul unei huse este mai interesant, cu atat are mai multe sanse sa fie un interes pentru public.

Pentru cei care sunt interesati de tipuri de huse cu un grad ridicat al calitatii datorat materialelor, precum si de huse care uimesc cu stilul lor, magazinul online stifler.ro vine cu sugestii diverse. In colectiile regasite aici nu poti omite husa magnetica pentru iPhone X. Este un concept deja cunoscut, cel de protectie 360, ce tine cont si de marginile dispozitivului.

Husa magnetica 360, un stil de actualitate

Pentru detinatorii de iPhone X sau XS, acest tip de husa este un trend. Va fi preferata pentru ca prin complexitatea de detalii atinge interesele oricui, oferind protectie si nu numai, ci si un alt aer telefonului detinut.

  • Este o husa rezistenta

Realizata din aliaj metalic, in combinatie cu sticla securizata, husa 360 magnetica se remarca prin conturul perfect fidel pentru smartphone-ul pe care va trona. Poate fi in culori uni sau cu accente cromatice la linia de contur al telefonului, una pronuntata si cu dublu rol, protejand de cazaturi si socuri.

  • Este magnetica

Datorita unor puncte in care sunt inclusi magneti, aceasta husa se inchide etans si este mai sigura ca oricand. Asta insa nu afecteaza semnalul SIM-ului.

  • Este slim

Cosmarul multora este acela de a avea o husa care incomodeaza, face ca telefonul sa se simta mai greu, mai gros pe margini si efectiv experienta in sine de a folosi dispozitivul sa fie una ingreunata. Un astfel de context este si motivul pentru care unii ignora importanta unor accesorii precum husele. In cazul unei huse precum cea 360 magnetica pentru iPhone X o astfel de situatie nu exista. Datorita unui concept bine implementat in crearea unei huse moderne si practice, produsul este slim, elegant prin minimalism.

Pentru o protectie 100% specialistii recomanda ca si display-ul sa fie acoperit cu folie speciala, astfel ca pe langa husa partea de display sa aiba protectia specifica. O astfel de masura preintampina accidente nefericite ce lasa posesorul cu lipsa dispozitivului mobil, scuteste de alte investitii, deci este practic pana la urma. Investesti intr-o husa ce iti permite sa alegi in functie de stil printre altele, nu mai investesti in reparatii majore ulterioare – asa se traduce o astfel de alegere.

Cei interesati de variantele de culori sub care se regaseste husa magnetica 360, recomandarea este de a cauta in cadrul magazinului online stifler.ro.

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-05 00:00:00