studentie.ro  » diverse » valentine s day » PICTORIAL ele.ro: Sarbatoreste iubirea de Valentine's Day, cucereste-l cu un look sexy

PICTORIAL ele.ro: Sarbatoreste iubirea de Valentine's Day, cucereste-l cu un look sexy

Publicat: 10 Feb 2014 | Vizualizari: 1083

"Nu am nevoie de o zi speciala pentru a-mi declara iubirea, nu e o sarbatoare romaneasca, nu ma aflu intr-o relatie", sunt doar cateva dintre motivele invocate adesea de noi pentru a refuza sa sarbatorim Valentine's Day. Si, desi aceste argumente sunt perfect valide, iti propun, totusi, sa acordam o sansa acestei zile.

Cu totii stim, ca in vietile noastre hiper-aglomerate uitam de mule ori chiar de ceea ce este mai important pentru noi, si de cei pe care ii iubim cel mai mult. Atunci, am putea privi aceasta zi de Valentine's Day ca pe un semnal de alarma care ne indeamna sa luam o pauza de la stresul zilnic, si sa ne indreptam atentia catre ceea ce conteaza cu adevarat pentru noi.

Uita de bomboane de ciocolata sau medalioane cu inimioare. De Ziua Indragostitilor este timpul sa sarbatoresti iubirea autentica pe care o simti pentru partenerul tau. Petreceti o zi in doi, in care sa va reconectati si sa va aduceti aminte de ce v-ati indragostit unul de celalalt. Un film si o cina in doi, ca la prima intalnire, urmate de momente tandre, ca in...

Citeste in continuare pe ele.ro>>

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-05 00:00:00