studentie.ro  » diverse » stiri » Top 5 parfumuri care miros a toamna

Top 5 parfumuri care miros a toamna

Publicat: 04 Oct 2022 | Vizualizari: 101

Cu toate că nu există parfumuri special concepute pentru un anumit anotimp, sunt câteva arome care te vor duce cu gândul la sezonul tomnatic, rece, în timp ce altele te vor duce cu gândul la primăvară/vară.

Primăvara, parfumurile sunt asociate cu aromele florale, fructate, iar vara sunt asociate cu aromele ceva mai fresh și nu atât de intense.

Toamna însă, aromele preferate sunt cele lemnoase, intense și vibrante. Fiind un sezon mai rece, atât toamna, cât și iarna, regăsim aceleași preferințe în materie de parfumuri.
Iată o selecție de arome bazată pe ingrediente care ne reamintesc de atmosfera liniștitoare de toamnă, însă care sunt potrivite și pe perioada iernii:

1. Parfumuri florale

Știai că parfumurile florale sunt printre cele mai achiziționate arome indiferent de anotimp? Acestea au cucerit toate simțurile cu aromele pur și simplu divine. Sunt parfumuri ușor de purtat, care oferă o notă fresh și o intensitate perfectă. Cele mai întâlnite combinații sunt între ingredientele: iasomie, trandafir, orhidee, gardenie și multe alte arome delicioase.

Unul dintre parfumurile reprezentative pentru această nișă este Tom Ford Black Orchid. O combinație luxoasă a notelor de vanilie, lemn de santal, patchouli, ciocolată mexicană cu tonurile fresh a lămâii de Amalfi, a iasomiei, orhideei și a accentelor condimentate.
Acest parfum îți învăluie simțurile cu baza seducătoare a lemnului de santal și sofisticata aromă a orhideei negre. Dacă ești în căutare de un parfum care să se potrivească personalității de femeie elegantă și misterioasă, atunci acest produs este special pentru tine!
Parfumul a fost lansat în anul 2006. Flaconul său negru stilat reflectă caracterul întunecat și misterios al parfumului.

2. Parfumuri orientale

Parfumurile orientale sunt plasate în clasamentul celor mai îndrăgite arome exotice. Au exprimat întotdeauna senzualitate și au fost învăluite de mister. Acestea au un miros specific care trezește spiritul aventurier și te vor duce cu gândul la străzile antice, grădinile cu frunze căzute, piețele parfumate și palatele magnifice. Cele mai întâlnite tonuri de bază folosite în conceperea parfumurilor de acest gen sunt: vanilie, scorțișoară, piper, cuișoare, migdale și multe altele.

Unul dintre cele mai apreciate parfumuri orientale este Carolina Herrera Good Girl. Inspirat din conceptul dualității femeii moderne, reflectă câteva contraste importante pentru diferite personalități: femeia elegantă și enigmatică; femeia plină de încredere și sexy; femeia bună și rea.

Combinația tonurilor calde de cacao cu notele de iasomie și migdale îți va capta imediat atenția și îți va cuceri pe veci simțurile. Sticla parfumului Good Girl, albastră-fumurie, completează look-ul de „femme fatale” și sfidează legile atracției pământești, exprimată prin simbolul suprem al puterii: tocul auriu stiletto! „Dacă îi dai unei femei pantofii potriviți, ea poate cuceri lumea.”

3. Parfumuri picante

Notele picante folosite în consistența parfumurilor sunt ideale pentru sezonul rece și sunt din ce în ce mai îndrăgite de către reprezentantele frumuseții. Atât femeile, cât și bărbații, optează pentru arome condimentate care tind să ofere senzația de căldură în zilele răcoroase de toamnă, respectiv început de iarnă.

Unul dintre cele mai apreciate parfumuri este Tom Ford Tabacco Vanille. O combinație perfectă între vanilie și tutun. Acest parfum are un miros pătrunzător și poate fi folosit unisex. Parfumul este unul oriental, cu accente picante, note condimentate și tonuri lemnoase.
Parfumul a fost lansat în 2007 și este o creație a parfumierului Olivier Gillotin. Inspirația pentru Tom Ford Tobacco Vanille este dragostea pentru Londra a fondatorului brandului, Tom Ford. Parfumul evocă atmosfera picantă și bogată, specifică unui club exclusivist de gentlemeni englezi.

4. Parfumuri ambientale

Parfumul ambiental este menit să creeze o atmosferă plăcută. Este ideal de purtat la birou în zilele de toamnă. Mirosurile influențează percepția celor care cu care intri în contact zi de zi, inducându-le dorința de a mai sta puțin de vorbă sau de a pleca. Totodată, îți oferă un sentiment liniștitor și un miros cu care mulți dintre oameni se pot identifica foarte ușor.

Cea mai bună alegere pe care poți să o faci în materie de parfumuri ambientale și ușor de purtat este Dior J 'Adore. O combinație spectaculoasă de orhidee, iasomie și trandafir, care reflectă feminitatea. Acest parfum îl găsești în varianta tester la un preț accesibil pe https://parfumescu.ro. Un ritual de inițiere în dorință și în abandonul total, J'adore reprezintă afirmația identității puternice și încântătoare în același timp. Este parfumul a cărui alchimie misterioasă dezvăluie luxul și frumusețea Dior.

5. Parfumuri intense

Dacă îți dorești un parfum de toamnă intens, cea mai bună investiție pe care poți să o faci stă în parfumurile de nișă. Este bine cunoscut deja faptul că un parfum de nișă are o intensitate mult mai mare decât cele clasice, obișnuite. Parfumurile de nișă sunt luxoase, conțin ingrediente extrem de înalte și rare, culese din diferite părți ale lumii.

O alegere ideală pentru sezonul tomnatic poate fi parfumul Sospiro Opera. Aromele fermecătoare îți vor oferi o adiere proaspătă de Mare Mediterană, în timp ce te vor plimba cu gândul la tonurile muzicale clasice și de operă.

Parfumurile de lux sunt păstrate în flacoane intens colorate, cu capac decorativ, care fac o impresie spectaculoasă și sunt ideale de oferit în dar pentru diferite ocazii și persoane speciale. Notele de trandafir turcesc, în combinație cu nucșoara și vanilia, îți va cuceri simțurile de la prima picătură.

Fiecare aromă ne inspiră sau ne duce cu gândul la un anumit anotimp sau moment. Este destul de important să îl găsești pe cel care rezonează cel mai bine cu personalitatea și gusturile tale în materie de arome ale parfumurilor.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: 5 - 10 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-11-28 00:00:00 - 2022-12-04 00:00:00