studentie.ro  » diverse » stiri » Organizarea unei petreceri de vara

Organizarea unei petreceri de vara

Publicat: 27 Mai 2022 | Vizualizari: 241

A venit vara, cea mai iubită perioadă de toată lumea! Vara este cunoscută pentru căldură, vacanțe, relaxare, și nu în ultimul rând, distracție! Știind aceste lucruri, ne-am gândit să vă prezentăm ce aveți nevoie atunci când vine vorba despre o petrecere de vară, deoarece în această perioadă oamenii aleg să petreacă timpul și în aer liber, nu doar în restaurante.

Chiar dacă este ziua ta de naștere, organizezi o petrecere surpriză sau pur și simplu tu și prietenii tăi vreți să vă distrați, după acest articol vei știi absolut tot ceea ce ai nevoie pentru o petrecere de vară!

1. Locația - Este evident faptul că locația trebuie să fie absolut divină! Nu trebuie să fie în centrul orașului sau într-un loc deja amenajat, deoarece acest lucru poate fii chiar realizat de voi, în funcție de ceea ce vă place!

2. Cocktail-urile - Băuturile pe care le ai sunt foarte importante. Acestea trebuie să fie diverse, pe gustul tuturor, pentru a mulțumi pe toată lumea.

3. Muzica - Playlistul petrecerii trebuie realizat cu foarte mare grijă, deoarece gusturile oamenilor în muzică sunt foarte diverse. Trebuie realizată o listă care să conțină mai multe genuri muzicale, nu doar unul singur.

4. Mâncarea - Ei bine, acesta este un capitol la fel de important ca și locația. Mâncarea este cu siguranță un aspect la care trebuie să ții cont de gusturile tuturor.

Pentru o petrecere în aer liber, noi recomandăm organizarea unui bufet suedez.Acest tip de servire a mâncării oferă posibilitatea la o varietate mult mai mare decât un meniu normale. Este mai convenabil ca fiecare invitat să se servească pe cont propriu cu ce dorește, și mai ales, în porțiile decise de el.

Ca și feluri de mâncare, noi recomandăm brânzeturile, sendvișurile, zonă de barbecue și burgeri și o zonă fresh, cu fructe și salate.

Printre cele mai utilizate mâncăruri sunt salamul, prosciutto crudo, mortadella, crema de brânză cu castravete, avocado, șuncă, cașcaval, somon afumat și multe altele.

Burgerii sunt iubiți de majoritatea persoanelor, iar tocmai din acest motiv aceștia nu ar trebui să lipsească de la o petrecere de vară. Există și posibilitatea de a lăsa pe fiecare să își asambleze burgerul așa cum dorește. Tu doar trebuie să le pui la dispoziție baza, brânza, legumele, sosurile, topping-uri și chifle.

Bineînțeles, din categoria mâncare nu trebuie să lipsească candy bar-ul. Acesta este un element foarte important. Fiind vară, la candy bar trebuie să existe prăjituri cu fructe, spre exemplu tarte, dar bineînțeles și cele cu ciocolată, vanilie sau alte topping-uri.

La RoseHome găsești absolut tot ceea ce ai nevoie pentru organizarea bufetului suedez și accesorii bufet suedez, printre care și cutii, bețe, suport șervețele, conuri și multe altele.

Vesela, tacâmurile și paharele potrivite- Pe lângă toate aspectele de mai sus, nu trebuie să neglijăm farfuriile, tacâmurile și paharele. Acestea trebuie atent selecționate, mai ales pentru că petrecea este în aer liber, unde există mai multe șanse de a fi toate scăpate.

Vesela - Fiind vară, farfuriile trebuie să fie colorate. La RoseHome sunt disponibile peste 70 de colecții colorate de veselă. O veselă frumoasă și de calitate întotdeauna va evidenția preparatele culinare. De asemenea, vei avea nevoie de sosiere, coșuri garnituri și alte vase pentru mâncare. Sunt disponibile o gamă variată de modele de diferite modele, culori, dimensiuni.

Tacâmuri - Vei găsi pe piață zeci de colecții de tacâmuri confecționate din inox, foarte rezistente. Sunt disponibile pe mai multe culori, pentru gusturile tuturor.

Pahare - La RoseHome sunt disponibile peste 250 de modele de pahare, pentru fiecare tip de băutură. Vei găsi pahare apă, pahare băuturi calde, pahare bere, pahare cocktail și spirtoase, pahare desert, pahare policarbonat, pahare vin, sticle și carafe, tiki și mugs.Toate paharele sunt foarte calitative, confecționate din materiale foarte rezistente, beneficiind și de alte proprietăți precum curățarea la mașina de spălat vase, un avantaj foarte apreciat în zona de HoReCa.

Dacă respecți toți pașii atunci nu ai cum să dai greș cu petrecerea de vară. Va fi un real succes, unde vă veți putea simți bine atât tu, cât și prietenii tăi.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-04 00:00:00