studentie.ro  » diverse » stiri » Fii noul nostru model - vino la Studio20!

Fii noul nostru model - vino la Studio20!

Publicat: 24 Nov 2022 | Vizualizari: 65

Acum este momentul să îți începi cariera de succes într-un domeniu în continuă dezvoltare – videochat-ul! Alătură-te echipei Studio20 ca model de videochat și te vei bucura de numeroase beneficii – în special din punct de vedere al câștigurilor financiare!

Dacă nu știai, videochat-ul este o activitate reglementată prin legea nr. 196/2003 privind prevenirea și combaterea pornografiei, modificată ulterior prin legea nr. 496/2004 și prin legea nr. 301/2007. Iar cu o experiență de peste 20 de ani, Studio20 s-a dezvoltat și a dezvoltat acest domeniu de activitate, în special la nivel național. Deține numeroase sedii în țară (6 doar în București), dar și în străinătate (în Cehia, Ungaria, Columbia, SUA). În plus, renumele internațional îi este confirmat de numeroasele premii importante câștigate la festivaluri internaționale din domeniu, precum „Best Cam Studio” în cadrul galei YNOT sau „Studio of the Year” în cadrul galei GFY Awards.

Având în vedere renumele, Studio20 în calitate de studio videochat își dorește să creeze un mediu de lucru cu beneficii excelente pentru angajații-cheie ai studioului – mai exact, modelele de videochat. Fiind în continuă dezvoltare grație cererii în creștere, Studio20 este întotdeauna în căutare de noi talente, iar pentru a pune bazele unui parteneriat de lungă durată, asigură un pachet salarial atractiv și numeroase beneficii suplimentare, pe care le vei descoperi în cele ce urmează!1. Pachet salarial motivant

Indiferent dacă vorbim de cineva cu experiență în domeniu sau care abia își începe aventura pe piața muncii, Studio20 asigură pentru orice model de videochat nou angajat un câștig minim lunar de 1000$. La acesta se va aplica comisionul de bază de 50%, valabil încă din prima zi de lucru.

Pe lângă acestea, poți beneficia de bonusuri suplimentare de 5% în următoarele situații: pentru 100 de ore active, pentru câștiguri minime de 15.000$, pentru un comportament online exemplar, pentru colaborare pe termen lung. Iar după 12 luni de activitate, la comisioanele obișnuite se va adăuga și un bonus de fidelitate calculat în funcție de veniturile totale obținute în anul anterior.

2. Sprijin continuu pentru a te dezvolta

Așa cum am menționat deja, experiența în domeniu nu este deloc obligatorie. În schimb, Studio20 caută persoane ambițioase, sociabile, care au încredere atât în corpul și frumusețea lor, cât și în personalitatea și atitudinea lor. Restul se învață pe parcurs, echipa Studio20 asigurând sprijinul și ajutorul necesar oricând este nevoie.

Desigur, după angajare, în prima lună vei beneficia de o perioadă de training, timp în care vei afla diverse trucuri și sfaturi, vei primi indicații practice sau referitoare la utilizarea corectă a aparatelor tehnice și video și te vei familiariza cu site-urile pe care vei lucra.

De asemenea, tot în prima lună vei avea și prima ședință foto, la care vor participa și consilierii de imagine ai Studio20. Aceștia vor oferi sfaturi utile pentru a fi cât mai mult pe placul clienților. Se vor axa pe aspecte legate de look, precum ținutele, machiajul și coafura, la cele legate de comportament, mimică, gesturi și limbaj.

3. Flexibilitatea la care ai visat dintotdeauna

Nu trebuie să îți faci griji că, odată ce te angajezi, nu vei avea timp de studii, hobby-uri sau orice alte activități din viața ta personală. Ca model de videochat în cadrul Studio20, vei beneficia de flexibilitatea mult-dorită!

Îți poți alege, desigur, dacă dorești să lucrezi cu normă întreagă sau normă parțială. Ulterior, ai posibilitatea de a-ți adapta constant turele, în funcție de preferințele și nevoile tale: poți lucra în timpul zilei, seara sau noaptea. În plus, poți alege să lucrezi la unul din sediile Studio20 sau, de ce nu, chiar de la tine acasă! Iar dacă alegi să lucrezi de la unul din sediile Studio20, vei avea la dispoziție echipamente de fitness și sesiuni de masaj, pentru a te relaxa sau umple de energie oricând ai nevoie!

4. Ajutor financiar suplimentar prin credit fără dobândă

În cazul în care visezi la lucruri mai costisitoare, precum propria locuință sau mașină, vacanțe exotice, operații estetice sau bijuterii scumpe, nu trebuie să aștepți câțiva ani pentru a strânge banii necesari. Nici nu trebuie să mergi la bancă pentru un împrumut (chiar dacă Studio20 îți poate furniza toate actele de care ai nevoie, fără probleme).

După primele 3 luni ca angajată la Studio20, ai posibilitatea de a accesa un credit extrem de avantajos direct de la companie! Oferta bate orice altceva de pe piață – nu ți se va aplica nicio dobândă și niciun comision. În plus, scapi de stresul urmăririi și plății ratelor, întrucât acestea vor fi reținute automat din câștigurile realizate lunar.Studio20 te așteaptă cu nerăbdare să te alături echipei ca model de videochat! Află mai multe despre angajarea la Studio20 aici și vei face primul pas către o carieră de succes!

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-12-02 00:00:00 - 2022-12-22 00:00:00