studentie.ro  » diverse » stiri » 7 lectii de viata si bani pe care orice tanar ar trebui sa le cunoasca de la un consilier financiar de top

7 lectii de viata si bani pe care orice tanar ar trebui sa le cunoasca de la un consilier financiar de top

Publicat: 16 Apr 2022 | Vizualizari: 214

Diferitele generații, indiferent cât de bătrâne sau tinere, sunt toate foarte diferite și asta face parte din entuziasmul vieții. Dar învățăturile de bază despre succes rămân în mare parte aceleași.

Deoarece nu putem avea cu toții o astfel de experiență practică, iată 7 lecții esențiale de viață și bani pe care fiecare adult trebuie să le cunoască:

1.Întreabă profesionistul

Cunoașterea trecutului te va ajuta atât de mult cu viitorul tău, motiv pentru care le spun mereu tinerilor să-i caute pe cei mai în vârstă din compania lor – sau pe cei care au lucrat acolo cel mai mult timp – la prânz. Dacă sunt încă angajați după un serviciu îndelungat, trebuie să aibă ceva de oferit.

Vor fi bucuroși să o facă, pentru că nimeni nu le cere niciodată să-și împărtășească experiențele, istoriile. Poveștile lor vă vor oferi o apreciere și o perspectivă diferită asupra afacerii și industriei dvs. și va fi mult mai valoroasă pentru dvs. decât majoritatea întâlnirilor prea adesea incolore la care participați în mod regulat.

2.Nu suna și nu da e-mail niciodată unei persoane ocupate luni dimineața

Oamenii ocupați intră în rutina lor de afacerila începutul saptamanii, iar ultima persoană de la care vor să audă ești tu - pentru că reprezinți ceva care este neproductiv pentru ei, cu care și-ar pierde timpul, indiferent cât de demn ai fi.

În schimb, sunați marți după-amiaza, după prânz. Până atunci, oamenii ocupați acceptă mai mult genul ăsta de apeluri, deoarece sunt deja în ritmul săptămânii.

3. Vrei să începi o afacere...

Câteva reguli importante care vă vor economisi mult timp și bani (chiar dacă nu sunteți un antreprenor aspirant):

-  Acționează rapid.
-  Ieși in față și vinde-ți serviciul!
-  Începe tânăr.
-  Studiază contabilitatea.
-  Fii cu ochii pe o cale de ieșire.

Citeste in continuare pe RisCo.ro

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-04 00:00:00