studentie.ro  » diverse » retete culinare » SPUMA DIN MARMELADA DE CAISE

SPUMA DIN MARMELADA DE CAISE

Publicat: 05 Sep 2006 | Vizualizari: 1387

Ingrediente:3 albusuri, 150 g marmelada de caise, 150 g zahar tos, 20 ml zeama de lamaie sau romMod de preparare:Intr-un lighenas, albusurile se bat spuma, se adauga zaharul tos, zeama de lamaie sau romul si marmelada de caise, batandu-le in continuare pe un vas cu apa clocotita, cu telul in forma de para, circa 10 minute, ca si bezelele, pana cand se intaresc bine (sa nu cada de pe tel). Spuma se poate pune in pahare cu sau fara picior, sau in farfurii de compot si se servesc reci.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Cluj Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-12-06 00:00:00 - 2023-01-04 00:00:00