SPANAC CU MAIONEZA
Publicat: 05 Sep 2006 | Vizualizari: 1857
Ingrediente:1 kg spanac, 300 g maioneza, 100 ml smantana, 100 g branza telemeaMod de preparare:Spanacul curatat se fierbe 20 minute in 200 ml apa clocotita impreuna cu 1/2 lingurita de sare, apoi se pune in strecuratoare, unde se lasa pana cand se raceste. Se rastoarna pe planseta si se taie in felii de 2 cm. Spanacul se amesteca cu maioneza, branza telemea rasa, avand grija sa nu se sareze maioneza, daca branza este sarata (numai dupa ce se amesteca). Branza se poate inlocui cu 3-4 catei de usturoi taiati marunt.
Quiz
În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.
Jobs
Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 3 - 5 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-02-14 00:00:00