SOS DE MERE

Publicat: 06 Sep 2006 | Vizualizari: 3070
Ingrediente: 1/4 Kg de mere, 50 ml smantana, 20 g faina, 25 g unt, o lingurita zahar, zeama de lamaie, patrunjel, telina.
Mod de preparare: Merele, curatate de coaja, rase prin razatoarea cu gauri mari sau taiate in felii de 1 cm grosime se fierb 10 minute intr-o cratita cu 1/4 l apa sau supa de oase sau de zarzavat. Se pun un varf de lingurita cu sare sau 1/2 lingurita vegeta si o frunza telina. Cand merele sunt fierte, se adauga faina amestecata cu smantana si 2 linguri cu apa rece, lasandu-se sa fiarba 2-3 clocote. Daca este prea gros, se dilueaza pana cand devine ca o smantana subtire. Dupa ce cratita se ia de pe foc, se adauga untul proaspat si patrunjel taiat marunt. Cine doreste mai acru, adauga cateva picaturi de lamaie si o lingurita cu zahar care-i va da gust placut. Se serveste cu rasol de pasare, vaca, vitel, cu limba fiarta, ficat prajit natur, snitele, friptura inabusita, toate asociate cu piure de cartofi.
Quiz
În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.
Jobs
Firma: Studio20
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-05 00:00:00