OREZ IN STIL INDIAN

Publicat: 02 Nov 2006 | Vizualizari: 6701
Ingrediente: 200 g orez cu bobul lung, 2 linguri ulei, 1 lingurita seminte chimen, 100 g mazare boabe proapata sau congelata, 500 ml apa, 1/2 lingurita sare
Preparare: Spalati orezul sub jet de apa, cel putin o data. Scurgeti. Incingeti uleiul intr-o cratita incapatoare, cu fundul gros. Adaugati chimenul. Cand semintele de chimen incep sa sfaraie, adaugati orezul si amestecati bine. Adaugati sarea, apoi, imediat, apa, astfel incat orezul sa fie perfect acoperit. Daca e necesar, puneti mai multa apa (nivelul acesteia trebuie sa fie cu aproximativ 2 cm deasupra orezului). Cand apa incepe sa fiarba, dati focul la mic si lasati sa fiarba mocnit 5-7 min. Supravegheati cratita in tot acest timp, pentru a verifica daca apa nu s-a evaporat complet. Scoateti cu o lingura cateva boabe de la fundul tigaii si verificati daca orezul s-a patruns. Cand orezul e aproape gata, adaugati boabele de mazare si acoperiti. Lasati sa fiarba 2 min. Inchideti focul si lasati sa stea acoperit, pentru ca aburii sa patrunda foarte bine mazarea. Presarati cu frunze de coriandru proaspat tocat.
Quiz
În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.
Jobs
Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-02-11 00:00:00