studentie.ro  » diverse » retete culinare » MANCARICA DE CIUPERCI CU FICAT

MANCARICA DE CIUPERCI CU FICAT

Publicat: 05 Sep 2006 | Vizualizari: 4511

Ingrediente:200 g ficat de vitel, porc sau pasare, 1/2 kg ciuperci, 100 ml vin, 200 ml suc de rosii, 80 g ceapa, 100 ml untdelemn, marar, patrunjel, 20 ml zeama de lamaie, o lingurita rasa sare, piperMod de preparare:Ceapa taiata marunt se caleste in untdelemn, 2 minute, apoi se adauga ciupercile bine spalate si taiate in felii mai groase, vinul, sucul de rosii, sarea, un varf de cutit de piper, frunze de marar si patrunjel taiate marunt si zeama de lamaie. Se fierb acoperite circa 30 minute, pana cand se moaie bine. Ciupercile spalate lasa multa apa, dar se fierb, dar se fierb pana aceasta scade la nivelul lor. Se pot fierbe si la cuptor, tot acoperite, pana ce scade apa si ramine un sos care sa le cuprinda. Ficatul se taie, in felii de circa 3 cm grosime. Feliile se presara cu putin piper, se trec prin faina si se prajesc. Ficatul prajit se asaza pe platou, se presara cu putina sare si se serveste imediat, cu mancarea de ciuperci calda in jur, ca fel intai sau fel doi.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-01 00:00:00