studentie.ro  » diverse » retete culinare » LEGUME CU SUNCA SAU PARIZER

LEGUME CU SUNCA SAU PARIZER

Publicat: 06 Sep 2006 | Vizualizari: 922

Ingrediente:500-800g legume fierte, 150 g sunca sau parizer, 200 ml smantana, 50 g unt, 50 g cascavalMod de preparare:Intr-un vas la foc se pune jumatate din cantitatea de legume fierte si strecurate. Peste ele se prepare sunca sau parizerul taiat in patratele urmate de jumatata din cantitatea de legume, smantana si untul taiat in bucatele. Vasul se introduce in cuptor sa se infierbinte legumele cu 10 min inainte de servire.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-05 00:00:00