studentie.ro  » diverse » retete culinare » COACAZE ROSII

COACAZE ROSII

Publicat: 06 Nov 2006 | Vizualizari: 18585

Proprietati:- stimulent digestiv- drenor extrem de activ- diuretic - depurativIndicatii - uz intern:- obezitate- digestie lenta- tranzit intestinal incetinit- convalescenta- gastrita- hepatita cronica- congestie hepatica- ciroza hepatica initiala- dischinezie biliara- inflamatiile tubului digestiv si ale cailor urinare- reumatism-guta- stari febrileIndicatii - uz extern:- boli de pieleMod de folosire - uz intern:- cura cu coacaze rosii - vor fi consumate 50-100 g inainte de masa si aceeasi cantitate la sfarsitul mesei- sucul de coacaze rosii se zdrobesc fructele proaspete, apoi se storc prin tifon. Se bea cate un pahar, cu un sfert de ora inainte de masa.- dulceata de coacaze rosii - la 1 kg zahar se pune 1 kg de coacaze. Samburii se scot cu o scobitoare sau cu o sarma subtire inoxidabila, indoita ca un ac de par. - vin. Ne trebuie: 1 l suc de coacaze, 2 l apa, 1 kg zahar, o lamaie mare. Zaharul se dizolva in apa, apoi se pune zeama de lamaie; siropul se fierbe 10 minute. Dupa ce s-a racit, se amesteca cu sucul de coacaze, apoi se toarna in damigene care se vor astupa cu dop de fermentatie.Mod de folosire - uz extern:- fructele propru-ziseArticol de Alina Ghica - redactia studentie.roArticolul poate fi preluat doar cu acordul studentie.ro

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-02-11 00:00:00