studentie.ro  » diverse » retete culinare » CIUPERCI UMPLUTE

CIUPERCI UMPLUTE

Publicat: 06 Sep 2006 | Vizualizari: 14592

Ingrediente:25 ciuperci champignon, 100 g piept de pui, 100 g cascaval, 1/4 ardei gras, 2 rosii, 100 ml vin, 100 ml apa, 2 linguri ulei, 2 linguri patrunjel tocat, sare, piperMod de preparare: Se spala si se curata ciupercile. Se scot picioarele ciupercilor si se folosesc doar palariile. Se taie pieptul de pui si cascavalul in cubulete, atfel incat bucatile sa incapa in ciuperci. Interiorul palariilor se sareaza si se pipereaza. Intr-o tava se aranjeaza toate palariile cu gaura in sus. In fiecare palarie se pun bucatele de piept, o bucatica de rosie, o bucatica de ardei si deasupra cascavalul. Se pun vinul si apa in tava, se presara cu patrunjel tocat si se dau la cuptor la foc mediu (170-200C) cam 30 minute. Se servesc calde cu sos si patrunjel proaspat tocat.Sfaturi utile:Din piciorusele ciupercilor se poate face un amestec cu telemea, smantana si marar cu care sa umpleti rosii, vinete sau dovlecei si sa le coaceti alaturi de ciupercile umplute.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-04 00:00:00