studentie.ro  » diverse » retete culinare » Cat de bune sunt dietele de detoxifiere

Cat de bune sunt dietele de detoxifiere

Publicat: 12 Aug 2008 | Vizualizari: 5327

Dieta de detoxifiere cu lamaie, cea cu patrunjel sau dieta cu supa de varza sunt doar cateva dintre regimurile care pot avea efecte negative asupra organismului. Nutritionistii recomanda ca dieta de detoxifiere sa nu fie tinuta decat o data pe an si sa nu dureze mai mult de trei zile. In caz contrar, este posibil sa-ti faci mai mult rau decat bine.


Dietele de detoxifiere ar trebui urmate numai sub supravegherea medicului, pentru a nu-ti pune in pericol sanatatea.
Trebuie sa te supraveghezi cu atentie si sa incetezi de indata regimul daca pierzi prea multe lichide (atat prin urina, cat si prin transpiratie) intrucat unul dintre cele mai mari riscuri este deshidratarea. La aceasta se adauga migrenele si oboseala cronica.


Un alt posibil risc al acestui tip de dieta este acela ca metabolismul sa fie dereglat, iar procesul de ardere a grasimilor sa fie mult incetinit. Astfel, cand iti vei relua stilul obisnuit de alimentatie, exista posibilitatea sa nu-ti mai fie atat de usor sa-ti mentii greutatea constanta si sa elimini eventualele kilograme in plus.
Cafeaua, ceaiul verde si cel negru, precum si alcoolul, nu sunt admise pe durata unei astfel de diete.Sursa: Ziare.com

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-05 00:00:00