CARTOFI COPTI

Publicat: 02 Nov 2006 | Vizualizari: 5727
Ingrediente: 6 cartofi mijlocii, margarina sau unt topit, sare, pesmet fin
Preparare: Se incalzeste cuptorul (225 grade C). Se curata cartofii, care trebuie sa fie de aceeasi marime. Se ia fiecare cartof, se pune intr-o lingura de lemn si se taie in felii subtiri, dar nu de tot (cutitul sa se opreasca in marginea lingurii). Cartofii astfel taiati se pun cu partea taiata in sus intr-o forma unsa cu unt. Se ung cu unt si se coc in cuptor, la mijloc, cam 45 minute, pana au capatat culoare si sunt moi. Se ung cartofii cu unt de cateva ori in timpul coacerii. Se presara cu sare si pesmet spre sfarsitul coacerii.
Quiz
În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.
Jobs
Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-03 00:00:00