BUDINCA DE CONOPIDA

Publicat: 06 Sep 2006 | Vizualizari: 1454
Ingrediente: 1 Kg de conopida, 100 g franzela, 150 ml lapte, 100-150 g branza telemea, 100 g unt, 200 ml smantana, 50 g faina, 4 oua mari sau 5 oua mijlocii
Mod de preparare: Conopida, taiata in buchetele si curatata de coaja, se fierbe 15 minute in apa clocotita cu putina sare, se strecoara si, rece, se trece prin masina de tocat, impreuna cu franzela muiata in lapte, nestoarsa; la tocatura se adauga smantana, faina, galbenusurile, untul topit, mararul taiat marunt si branza nedesarata si rasa, amestecandu-se bine; apoi, se adauga albusurile batute spuma si se amesteca usor, cu telul, prin rasturnare de jos in sus. Compozitia se desarta intr-o cratita unsa bine cu margarina solida si tapetata cu pesmet. Se coace 40-50 minute in cuptorul bine incins, in tava cu apa fiarta, introdusa din timp in cuptor. Nu se deschide cuptorul 20 minute. Cand este coapta, budinca se rastoarna pe platou si se serveste fierbinte, ca fel intai, sau ca garnitura la friptura de orice fel.
Quiz
În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.
Jobs
Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-01 00:00:00