studentie.ro  » diverse » lifestyle » Unde pot fi gasiti in acest sezon adidasi la preturi studentesti

Unde pot fi gasiti in acest sezon adidasi la preturi studentesti

Publicat: 11 Aug 2015 | Vizualizari: 1419

Adidasii sunt articole vestimentare deloc ieftine. Pretul unei perechi de adidasi variaza in functie de cat de nou este modelul sau despre tipul acestora. O pereche de adidasi ieftina produsa de un brand cunoscut costa in jur de 150-200 de lei, dar pretul poate ajunge pana la 800 de lei, la modelele noi. Aceste preturi devin un inconvenient pentru cei tineri, care nu au salarii foarte mari si isi doresc sa ramana in pas cu moda.

Exista insa solutii pentru a gasi adidasi la preturi studentesti. Un prim pas este sa incepeti sa conspectati outleturile marilor branduri. Aceste outleruri sunt magazine unde sunt expuse modele din ultimii ani si unde nu se pune accent doar pe colectiile noi. Astfel, vei avea posibilitatea de a te bucura de o pereche de pantofi sport la un pret mai mic, chiar daca este un model mai vechi. Din punct de vedere al confortului, vei gasi aceeasi calitate, iar pretul in mod sigur te va bucura.

Adidasi la preturi studentesti puteti gasi si pe diferite magazine online care se ocupa cu comercializarea adidasilor. Aici gasiti modelele marilor branduri si de multe ori in ofertele acestor magazine preturile sunt mai mici decat pretul pe care il veti gasi in magazinul oficial. In plus, aveti posibilitatea de a cauta printre mai multe branduri cunoscute si nu doar de la un singur brand, cum este un magazin de tipul reprezentanta. Magazinele online au in oferta lor si produse mai vechi, in cazul in care esti unul dintre oamenii care nu tin neaparat sa poarte ultimele modele si prefera un model care poate nu se mai fabrica. Avantajul magazinelor online, pe langa faptul ca au adidasi la preturi studentesti, este ca te scuteste de mai multe drumuri pe care le faci in mod normal pana iti gasesti adidasii pe care ii doresti.

In concluzie, tinerii care isi doresc sa cumpere o pereche de pantofi sport la preturi mai mici au mai multe posibilitati decat aceea de a merge si de a cumpara din magazinul oficial, la un pret destul de mare.


Foto: muuve.com

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-03 00:00:00