studentie.ro  » diverse » lifestyle » Sandale cu toc sau fara - care sunt potrivite pentru tinute deosebite?

Sandale cu toc sau fara - care sunt potrivite pentru tinute deosebite?

Publicat: 09 Sep 2021 | Vizualizari: 509

Sandalele reprezintă un fel de încălțăminte confortabilă, lejeră, potrivită pentru cele mai calde zile din an și pentru cele mai confortabile ținute. Acestea pot fi găsite într-o varietate extrem de mare de modele, materiale sau culori, iar alegerea unui anume model pentru potrivirea cu ținute diverse este importantă pentru obținerea unui aspect inedit.

Dar care este alegerea supremă pentru un aspect deosebit? O pereche de sandale cu toc sau una fără toc? Iată câteva aspecte esențiale în acest sens. 

Alegerea sandalelor cu toc sau fără toc în funcție de ținută

Plate sau cu toc, sandalele ideale sunt cele care se potrivesc cel mai bine morfologiei pe care o ai, dar și ținutelor pe care dorești să le completezi în acest fel. Este important să alegi o pereche de sandale dama care să fie ușoare în purtare, în care să te simți confortabil, dar care să arate și bine în picioare. Dacă vrei să ai un aspect impunător, alege o ținută în acest sens: o pereche de sandale cu toc pe care să le porți cu o rochie elegantă sau cu o fustă și o cămașă modernă. 

Dacă vrei să te simți confortabil într-o ținută casual, cu un aer elegant, alege o pereche de sandale dama piele cu talpă plată pe care le poți purta la o rochie casual sau chiar cu o pereche de pantaloni scurți sau lungi, în funcție de preferințe. 

De ce să alegi sandalele cu toc?

Alegerea unor sandale cu toc prezintă numeroase avantaje. Este vorba, înainte de toate, de un plus de eleganță și stil pe care îl oferă acestea ținutelor, mai ales dacă este vorba despre o siluetă subțire. Este important, însă, să alegi o pereche de sandale care, pe lângă aspectul elegant, să îți ofere și confortul dorit. Pentru aceasta, evită să porți tocuri prea înalte care ar putea deveni incomode, deoarece acestea pot da dureri de spate. Dacă vrei, însă, să ai un aspect elegant pe tocuri înalte, alege sandale cu toc care să nu fie incomode, care să aibă un design care să ajute la susținerea adecvată a picioarelor și care să îți permită să mergi cât mai natural. 

Pentru ținutele zilnice în care ai nevoie să te simți foarte confortabil, alege o pereche de sandale cu toc mic, de până la 3-5 cm înălțime. Nu poți da greș făcând o astfel de alegere, mai ales că aspectul pe care îl vei avea va fi unul cu un plus de eleganță dorită de orice femeie.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-05 00:00:00