studentie.ro  » diverse » lifestyle » Intoarce-te in copilarie. Carti cu iz de poveste

Intoarce-te in copilarie. Carti cu iz de poveste

Publicat: 16 Ian 2015 | Vizualizari: 1265

Melancolicii mirosului de hartie ingalbenita sunt invitati la o plimbare, printre rafturile online, in Magazinul de carte. Iti vei aduce aminte de copilarie, de biblioteca liceului, de viata analoga, care indemna la socializare, inainte de aparitia calculatorului. Pentru ca, da, clasicul este iarasi la moda! Sa ne intoarcem la colturile indoite ale cartilor de altadata.

O carte este o versiune a lumii!

Celor carora le este dor sa tina in maini carti vechi, pentru cei care isi doresc sa descopere intr-un anticariat un magazin de carte veritabila, cu o oferta de aproape 35.000 de exemplare, le spunem cu caldura povestilor citite la gura sobei, ca au ajuns unde trebuie.

Soba a fost inlocuita de semineu si ceaiul de musetel cu ciocolata calda.... sa pastram macar povestile, sa ne amintim de poznele lui Nica. Arata-i copilului tau cum iti petreceai tu timpul liber in urma cu multi ani si retraieste prin ochii lui vacantele la bunici.

Fa cadou unui prieten un vinil vechi sau abecedarul din anul in care pasea in clasa I!Portalul www.magazinul-de-carte.ro iti pune la dispozitie o gama larga de categorii de carti. Printre ele, beletristica, arta, filosofie, istorie si politica, poezie. Intra pe site-ul nostru unde te asteapta cea mai mare si variata gama de discuri de vinil. Asculta folclorul autentic cu Irina Loghin, retraieste umorul de calitate cu Amza Pellea sau descopera marii compozitori de muzica clasica.

Viziteaza anticariatul Magazinul de carte unde vei gasi un numar impresionant de ziare vechi, partituri muzicale, numeroase reviste si almanahuri, cat si discuri vechi ce acopera toate genurile muzicale, discuri pentru divertisment sau cu povesti si basme celebre, precum multe alte categorii pe care le veti descoperi pe paginile site-ului nostru.

Pentru comenzi, intrebari, detalii despre produse, echipa Magazinul de carte iti sta la dispozitie la numerele de telefon 0762 270 357 si 0757 095 450, e-mail: contact@magazinul-de-carte.ro sau pagina de Facebook Magazinul de carte.

Impreuna pastram vie cultura!

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-04 00:00:00