studentie.ro  » diverse » lifestyle » Cum reinventezi hainele din piele, pentru a le purta la nesfarsit. 20 de idei de tinute sic

Cum reinventezi hainele din piele, pentru a le purta la nesfarsit. 20 de idei de tinute sic

Publicat: 23 Ian 2015 | Vizualizari: 925

Ne place sa purtam piele pentru aerul cool, sic si sexy pe care ni-l ofera. Astazi, jachetele sau pantalonii din piele nu mai sunt nimic neobisnuit, fiind purtate de fashioniste de dimineata pana seara, in combinatii dintre cele mai diverse.

Jacheta din piele este una dintre cele mai versatile piese din garderoba noastra, iar noi profitam din plin de acest lucru, purtand-o peste tinute casual, office sau de cocktail. Pantalonii negri din piele ne ofera si ei o multime de posibilitati de stilizare, dar de cate ori poti purta aceeasi pereche, fara sa te plictisesti? Iata de ce designerii ne-au facut disponibile fustele, topurile si chiar rochiile din piele si ne-au incurajat sa le purtam cu aceeasi usurinta cu care am purta o pereche de pantaloni.

Citeste in continuare pe ele.ro>>

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 3 - 5 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-02-14 00:00:00