studentie.ro  » diverse » lifestyle » Cele mai bune ponturi sa prinzi reducerile la incaltaminte sport

Cele mai bune ponturi sa prinzi reducerile la incaltaminte sport

Publicat: 30 Iun 2015 | Vizualizari: 1860

Iti doresti sa iti cumperi o pereche de pantofi sport, dar nu te incumeti sa cheltuiesti o avere pentru asta? Nimic mai simplu, trebuie doar sa fii atent/a cand sunt reduceri la incaltamintea sport si sa astepti momentul potrivit pentru a face o astfel de achizitie.

Iata cateva ponturi care te vor ajuta sa nu ratezi aceste reduceri si sa afli intotdeauna primul/ prima atunci cand se organizeaza solduri:

1. Fa shopping la finalul sezonului

Colectiile noi apar intotdeauna la inceputul primaverii si al toamnei, asa ca perioadele premergatoare acestor intervale sunt cele mai prielnice pentru a-ti face cumparaturile la preturi reduse. Reducerile la incaltamintea sport incep fie catre finalul iernii, fie catre cel al verii, asa ca lunile februarie si august sunt cele in care poti beneficia de acest avantaj.

2. Urmareste-ti magazinele preferate in social media

Cele mai multe magazine si branduri anunta intotdeauna sezonul reducerilor prin intermediul canalelor media. Si cum este foarte posibil sa ratezi comunicatele de presa anuntate pe diferite platforme online de stiri, cel mai sigur ar fi sa urmaresti direct magazinele in spatiul social media.
Paginile de Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest sau Tumblr sunt canalele pe care brandurile anunta intotdeauna atat colectiile noi, cat si reducerile de preturi.

3. Aboneaza-te la newslettere

Daca magazinele tale preferate sunt prezente si in spatiul online, poti afla de reducerile la incaltamintea sport si prin abonare la newsletterele lor. Aici nu vor fi anuntate doar reducerile sezoniere, ci si campaniile, evenimentele sau concursurile pe care le organizeaza sau in care sunt implicate magazinele.

In plus, in calitate de abonat, ai putea beneficia de diferite cupoane sau vouchere promotionale, de cadouri sau alte beneficii in momentul in care te abonezi si de diferite recompense pe masura ce capeti vechime in lista de abonati. In plus, vei avea ocazia sa te numeri printre primii care afla despre noile colectii, despre solduri, despre oferte promotionale si reduceri la incaltamintea sport si alte informatii utile in legatura cu brandul.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-02-20 00:00:00