studentie.ro  » diverse » i t  » WhatsApp lanseaza functia de apelare video

WhatsApp lanseaza functia de apelare video

Publicat: 16 Nov 2016 | Vizualizari: 865

Incepand de astazi, utilizatorii de WhatsApp pot comunica folosind functia de apelare video.

Aflata in teste pe parcursul ultimelor luni, functia de apelare video din WhatsApp devine, de astazi, disponibila tuturor utilizatorilor.

Usor de folosit si functionala inclusiv pe conexiunile mai slabe, noua facilitate transforma WhatsApp, cu cei peste un miliard de utilizatori ai sai, intr-unul din principalele servicii de apelare video.

Utilizarea functiei de apelare video este foarte simpla. Apasand butonul din coltul dreapta sus al ecranului, utilizatorul are de ales intre apelarea audio si cea video. O simpla apasare a butonului "video call" va duce la initierea apelului.

Interfata grafica este si ea cat se poate de simpla si similara unor servicii precum Skype sau Google Duo. Alaturi de imaginea interlocutorului, exista trei butoane pentru schimbarea camerei, dezactivarea microfonului si incheierea apelului.

Lansarea optiunii de apelare video poate fi considerata tarzie pentru o aplicatie care va implini 7 ani in ianuarie 2017. Pe de alta parte, 2016 a fost un an foarte productiv pentru inginerii care se ocupa de WhatsApp. Versiunea pentru desktop, criptarea automata a convorbirilor, transferul de date catre Facebook plus alte multe facilitati mai putin importante au fost lansate, toate, anul acesta.

Cum faci ca WhatsApp sa nu-ti trimita datele la Facebook

Functie noua pentru WhatsApp: Conversatiile din grupuri ar putea deveni mai enervante


Apelarea video face parte din cea mai noua versiune de WhatsApp, disponibila acum pentru Android, iOS si chiar Windows Phone.
Via Ziare.com

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-02-20 00:00:00