studentie.ro  » diverse » i t  » Va fi lansata prima tableta controlata exclusiv prin intermediul ecranului

Va fi lansata prima tableta controlata exclusiv prin intermediul ecranului

Publicat: 30 Nov 2016 | Vizualizari: 717

Prima tableta iPad care nu va avea un buton "home", fiind controlata exclusiv prin intermediul ecranului, ar putea fi lansata in prima jumatate a anului viitor.

Informatia este venita pe surse din anturajul producatorilor de componente, arata presa straina.

Absenta butonului va face ca ecranul sa fie mai mare, aproape cat toata fata tabletei, arata The Independent.

De multa vreme existau zvonuri ca Apple va scapa de acest buton, insa se credea ca acest lucru se va intampla odata cu urmatoarea versiune de iPhone. Cel mai probabil, urmatorul model de iPhone nu va avea nici el vreun buton, insa startul il va da tableta iPad, care va fi lansata in prima parte a lui 2017, inainte de iPhone, programat sa intre pe piata in septembrie sau octombrie anul viitor.

Relatia tabletei iPad cu butonul "home" a fost de la inceput mai putin puternica, utilizatorii putand sa se descurce, pentru aceeasi functie, si fara sa foloseasca acest buton.

Daca informatiile ajunse pe surse se vor dovedi adevarate, atunci viata butonului "Home" s-ar sfarsi dupa 10 ani. Plasat sub ecran, butonul Home exista inca din 2007, cand a fost lansat primul iPhone, si are rolul de revenire la ecranul principal al sistemului de operare.

Citeste si o recenzie despre iPad Pro, tableta uriasa de la Apple care ar putea inlocui laptopul.
Via Ziare.com

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-12-02 00:00:00 - 2022-12-22 00:00:00