studentie.ro  » diverse » i t  » Instagram lanseaza live video si mesajele care se autodistrug

Instagram lanseaza live video si mesajele care se autodistrug

Publicat: 22 Nov 2016 | Vizualizari: 909

Instagram pregateste pentru utilizatorii sai doua tipuri de continut care ofera o doza mai mare de intimitate: mesaje directe si transmisiuni video live care se sterg automat dupa ce au fost vazute.

In incercarea de a fi cat mai mult pe placul tinerilor, Facebook este dispus sa copieze unele dintre cele mai apreciate facilitati ale concurentei in cadrul propriilor produse. De data aceasta, Facebook realizeaza o combinatie intre Snapchat si Periscope pe care o adauga in Instagram.

Noua facilitate Instagram Live este integrata in Moments, sectiunea care include video si imagini postate imediat cum au fost realizate - o functie pe care Instagram a copiat-o fara sa o modifice in vreun fel de la Snapchat.

Citeste si Instagram a copiat Snapchat si a devenit tinta ironiilor (Foto)

Spre deosebire de restul continutului, filmarile live postate aici pot fi vizionate doar in timp real. In momentul in care s-a terminat transmisiunea, filmul dispare complet din aplicatie, ca si cum nu ar fi existat.

Cel care initiaza o astfel de transmisiune poate alege anumiti prieteni carora li se vor trimite notificari. In timpul filmarii, initiatorul poate vedea exact cine se uita si care sunt reactiile audientei.

Instagram va oferi si un asa-zis director de transmisiuni live, in care utilizatorii vor putea accesa cele mai interesante stream-uri directe, ordonate pe baza de algoritm.

Cum functioneaza mesajele care se autodistrug

Cea de-a doua noua facilitate cu caracter efemer, mesajele care dispar automat, vor avea o sectiune proprie in cadrul mesajelor directe. Un astfel de mesaj poate fi citit o singura data de catre destinatar, care poate trimite un singur raspuns, dupa care se autodistruge.

Atat mesajele directe, cat si transmisiunile video live efemere vor fi disponibile utilizatorilor de Android si iOS in saptamanile urmatoare.
Via Ziare.com

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-05 00:00:00