studentie.ro  » diverse » i t  » Dronele dau batai de cap companiilor: Va fi lansat un sistem care sa le bruieze

Dronele dau batai de cap companiilor: Va fi lansat un sistem care sa le bruieze

Publicat: 07 Nov 2016 | Vizualizari: 729

Deutsche Telekom va lansa in acest an un sistem pentru apararea de drone, menit sa asigure protectia aeroporturilor, stadioanelor, pistelor de testare a masinilor si a altor obiective devenite tinte pentru "camerele de filmat zburatoare".

Proiectul a fost cerut in principal de producatorii auto, pentru a se asigura ca dronele nu le mai fotografiaza prototipurile pe care le testeaza pe pistele de incercare, informeaza saptamanalul german Welt am Sonntag.

Insa acestia nu sunt singurii care se plang de drone. Devenite tot mai accesibile si, deci raspandite, dronele nu sunt o amenintare doar pentru companii, ci au iscat si numeroase incidente de securitate, filmand obiective militare sau fiind la un pas sa se ciocneasca de avioane de pasageri.

Inclusiv clubul de fotbal FC Bayern Munich a anuntat ca doreste un sistem care sa impiedice dronele sa mai filmeze meciurile.

Deutsche Telekom a confirmat planul de a oferi un sistem pentru protejarea de drone, insa a refuzat sa dea alte detalii despre proiect.
Via Ziare.com

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-01 00:00:00