studentie.ro  » diverse » i t  » Aplicatia care transforma fotografiile vechi pastrate in albume in format digital, direct pe telefonul tau (Video)

Aplicatia care transforma fotografiile vechi pastrate in albume in format digital, direct pe telefonul tau (Video)

Publicat: 17 Nov 2016 | Vizualizari: 795

Vrei ca pozele vechi sa ajunga din sertar in telefonul tau? Google a lansat o aplicatie care le scaneza si le transforma in format digital.

E vorba de PhotoScan, care poate fi descarcata gratuit din magazinele online Magazin Play pentru telefoanele cu sistemul de operare Android si App Store pentru dispozitivele cu iOS.

"Cu totii avem albume vechi sau cutii pline cu poze, insa nu avem timp sa le digitalizam, pentru ca e destul de dificil sa faci asta. Nu vrem nici sa le trimitem la un atelier de fotografie specializat sau sa ne cumparam un scanner, care e scump, iar daca inceram sa facem o poza unei poze atunci calitatea e destul de proasta.

Stim ca trebuia sa exista o cale mai buna, asa ca am lansat PhotoScan, o aplicatie care face foarte usoara scanarea fotografiilor vechi si transformarea lor in format digital", au transmis reprezentantii Google pe blogul companiei.

Ea functioneaza astfel: o deschizi, pozezi fotografia, iar aplicatia elimina reflectiile si vitalizeaza culorile.

Ulterior, creatia ta se salveaza in galeria online Google Photos, de unde poti sa o editezi dupa bunul plac sau sa ti-o salvezi in telefon.In afara de PhotoScan, Google mai pregateste si o alta surpriza pentru pasionatii de fotografie.

Cea mai noua versiune a aplicatiei Auto Enhance, care va fi disponibila in urmatoarele zile, e destinata celor care vor sa editeze fotografiile ca un profesionist.

Utilizatorii vor avea parte de un nou meniu, cu functii noi pentru ajustarea luminozitatii, a contrastului si culorilor, astfel incat pozele tale sa ii uimeasca pe cei care le privesc.

C.P.
Via Ziare.com

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-04 00:00:00