studentie.ro  » cariera » internship » Summer Internship la Adobe

Summer Internship la Adobe

Publicat: 08 Iun 2010 | Vizualizari: 4330

Vara. Distractie. Prieteni. Joaca… nu vorbesc despre o vacanta in Vama ci despre un stagiu de vara la Adobe. Internshipul este in Adobe ocazia perfecta sa experimentezi viata de om mare. Da, cu trezitul de dimineata (nu foarte de dimineata..) si cu SCRUM meetingul de la 10:00, cu sedinte si decizii de luat, cu responsabilitati si lucrul in echipa dar si cu distractia din "fun room", satisfactia demo-ului de la sfarsit facut pentru VP, prietenii nu doar de o vara, etc.

In Adobe Romania, stagiul de vara dureaza 2 luni (15 Iulie - 15 Septembrie) si ofera unor studenti curajosi :p oportunitatea de a simula un proiect real Adobe. Zic curajosi, pentru ca se “inhama” la a invata o tehnologie noua, pe care o vor folosi intr-un proiect ales de ei si de asemenea la a performa intr-un rol mai mult sau mai putin cunoscut cum ar fi: developer, inginer de calitate, manager.

Adobe nu pune conditii de genul sa fii intr-un anumit an sau la o anumita specializare. Dar este important sa te pasioneze dezvoltarea software-ului.

Stagiul este platit iar daca nu sunteti din Bucuresti, costul cazarii este de asemenea acoperit. Ca si interni in Adobe Romania, nu aveti acces la intreg pachetul de beneficii, insa sunt cu siguranta: asigurare medicala - medicina muncii, bonusul de recomandare, bonus pentru fitness, bomboane/fructe si racoritoare, carduri de discount in Anchor Plaza, zile de concediu conform perioadei lucrate, etc. Internii pot sa opteze pentru PC sau Mac pe perioada stagiului.

Sursa: Unibuc

Vezi cele mai noi programe de internship / stagii de practica in sectiunea Studentie.ro/Internship

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-02-11 00:00:00