studentie.ro  » cariera » internship » Internship platit la Ursus Breweries

Internship platit la Ursus Breweries

Publicat: 11 Iun 2010 | Vizualizari: 5605

Pentru ca stim ca depui pasiune si energie pentru a-ti dezvolta cariera, acum ai oportunitatea de a aplica in cadrul programului de Internship 2010 din cadrul Ursus Breweries!

Incepe povestea carierei tale si indrazneste sa faci parte din echipa noastra de lideri, timp de 3 luni, in cadrul unuia din departamentele Marketing, Financiar, Resurse Umane si Comunicare.

O sa lucrezi alaturi de colegi tineri si dinamici si o sa fii implicat in proiecte interesante fiind expus unui mediu profesionist care sa te ajute sa te dezvolti si sa faci primii pasi in cariera. O sa ai un contract de munca pe perioada determinata si vei fi platit pentru munca efectuata.

Internship - Ursus Breweries se adreseaza studentilor sau proaspat absolventilor caracterizati de dorinta permanenta de a se dezvolta, de a intelege mai mult si de a deveni mai buni. Experienta anterioara nu este necesara, cautam atitudine si potential, proactivitate, motivatie si dorinta de a invata. Vrem in echipa noastra o persoana implicata si responsabila, dornica de a colabora si a lucra in echipa.

Programul Internship - Ursus Breweries a fost lansat anul trecut, implicand 11 interni si s-a bucurat de un real succes.

Data de incepere este 1 iulie.

Aplica la internship pana pe 18 iunie 2010.

Ursus Breweries este subsidiara a grupului SABMiller plc., companie de top in industira berii, atat pe piat amondiala, cat si pe piata din Romania. Ursus Breweries produce si distribuie marcile Ursus, Timisoreana, Ciucas, Stejar, Peroni, Nastro Azzuro, Pilsner Urquell si Redd's.


Ursus Breweries este unul dintre cei mai mari angajatori de pe piata romaneasca, o companie multinationala moderna, cu peste 1500 de angajati, 4 fabrici de bere si o cota de piata in continua crestere.

Vezi cele mai noi programe de internship / stagii de practica in sectiunea Studentie.ro/Internship

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-05 00:00:00