studentie.ro  » cariera » internship » INTERNSHIP IN AMERICA

INTERNSHIP IN AMERICA

Publicat: 18 Feb 2009 | Vizualizari: 982

Compania Southwestern cauta in prezent studenti de la Academia de Studii Economice pentru a face parte din primul grup din Romania care va participa la un program de internship dedicat Vanzarii si Managementului. Programul se va derula in Statele Unite ale Americii.
Southwestern este una dintre cele mai vechi companii din Statele Unite care se ocupa de vanzari. Avand sediul central in Nashville, Tennessee, firma colaboreaza cu peste 3.500 de studenti din intreaga lume care vor sa devina experti in vanzari. Programul se va desfasura in vara anului 2009 si 40 de studenti din Romania vor avea ocazia sa participe la acest internship.
Studentii ce vor intra in acest program vor avea ocazia sa lucreze intr-o firma de top, sa construiasca si sa se ocupe de propriile businessuri din domeniul vanzarilor, sau sa vanda produse.
Compania cauta studenti interesati sa munceasca, care vor sa invete si sa castige experienta in domeniul vanzarilor.
Cei care sunt interesati de acest program de internship pot trimite un mesaj cu testul "SW Summer" si numele vostru la numarul de telefon +40 (0) 733383909.

Vezi cele mai noi programe de internship / stagii de practica in sectiunea Studentie.ro/Internship

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-04 00:00:00