studentie.ro  » cariera » internship » ASE Job&Internship Fair, 20 - 21 martie 2013

ASE Job&Internship Fair, 20 - 21 martie 2013

Publicat: 15 Mar 2013 | Vizualizari: 1400

Academia de Studii Economice din Bucuresti (ASE) organizeaza prin intermediul Asociatiei Absolventilor Academiei de Studii Economice din Bucuresti (ALUMNI ASE) si al Uniunii Studentilor Academiei de Studii Economice din Bucuresti (USASE), in perioada 20-21 martie 2013, targul de locuri de munca si stagii de practica ASE Job&Internship Fair, destinat studentilor si absolventilor de invatamant economic superior.

Evenimentul ce se va desfasura in incinta cladirii „Ion N. Angelescu” din cadrul ASE Bucuresti va reuni companii care activeaza in diverse domenii si piete, precum: asigurari si brokeraj, contabilitate, audit si consultanta, financiar-bancar, managementul resurselor umane, marketing, cercetare de piata si publicitate, comert, turism, IT-telecom, imobiliar, energie.

ASE Job&Internship Fair vine in sprijinul studentilor si al absolventilor cu cele mai bune oferte de joburi, internship-uri si locuri pentru desfasurarea stagiului de practica de specialitate, in cadrul companiilor multinationale si al intreprinderilor mici si mijlocii ce activeaza in Romania. In plus, studentii si absolventii vor avea ocazia de a discuta cu reprezentanti ai companiilor participante despre oportunitatile oferite in dezvoltarea carierei.

La eveniment au confirmat deja participarea companii precum BCR, KPMG, BRD, McDonald’s, ERNST&YOUNG, Procter&Gamble, Samsung, ACCA Global, Coca-Cola Hellenic, Qualitance, Astra Asigurari, BestJobs, Deloitte, GHF Group, IBM, Orange, OTTO Broker, ProCredit Bank, Pricewaterhouse Coopers (PwC), Educativa, Genpact.

In 2013 ASE Bucuresti sarbatoreste 100 de ani de existenta, iar targul ASE Job&Internship Fair face parte din seria de evenimente organizate pentru marcarea centenarului universitatii.

La aceasta editie a targului ASE Job&Internship Fair sunt asteptati sa participe peste 5000 de studenti si absolventi de invatamant economic superior.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-02-20 00:00:00