studentie.ro  » cariera » dezvoltare » Mariana Gheorghe sustine ramanerea tinerilor in Romania

Mariana Gheorghe sustine ramanerea tinerilor in Romania

Publicat: 29 Nov 2010 | Vizualizari: 1034

Dupa mai bine de patru ani de la revenirea in tara, Mariana Gheorghe, CEO Petrom, a fost pentru prima data vorbitor in fata studentilor in cadrul programului Leadership Education, organizat de Fundatia LEADERS. Absolventa de Relatii Internationale s-a intors in universitatea pe care a absolvit-o si le-a impartasit participantilor opiniile sale despre educatie, leadership si dorinta de progres.


Inca de la inceputul discursului sau, Mariana Gheorghe a declarat: “Eu cred in educatie! Este cea mai buna investitie pe care o putem face in noi” si i-a indemnat pe tineri sa isi identifice punctele forte si dorintele pentru a-si construi un traseu profesional care sa ii aduca in compania potrivita la momentul ideal. Liderul Petrom a punctat, de asemenea, necesitatea intelegerii tuturor situatiilor si fenomenelor in esenta lor, si nu doar fragmentat sau compilat.


In opinia Marianei Gheorghe, educatia formala trebuie corelata cu studiul independent, mai ales in ceea ce priveste intelegerea economiei de piata si a democratiei. Sustinand faptul ca intotdeauna conteaza ce stii si ce poti, ea a lansat un indemn catre mai mult optimism si mai multa determinare in urmarirea tuturor idealurilor pe care fiecare si le stabileste la inceputul traseului dezvoltarii personale si profesionale.


Intrebata fiind ce parere are de plecarea tinerilor din tara, atat in calitate de mama, cat si ca profesionist, Mariana Gheorghe a raspuns prin cel mai bun exemplu, cel personal. Incurajand studiile in strainatate si intoarcerea in Romania la finalizarea lor, CEO-ul Petrom a subliniat faptul ca puterea pe care o ai in momentul cand esti printre ai tai este fantastica, iar bucuria si satisfactia de a face o schimbare in bine in tara ta nu se compara cu niciun alt rezultat atins dincolo de granite.


Mariana Gheorghe si-a incheiat discursul de la sesiunea de Leadership Education cu un indemn puternic adresat tinerilor: “Nu plecati din tara! Exista oportunitati!”

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-02-20 00:00:00