studentie.ro  » cariera » dezvoltare » Doua seminarii cu Pieter Lagrou la Scoala Doctorala Francofona de Stiinte Sociale

Doua seminarii cu Pieter Lagrou la Scoala Doctorala Francofona de Stiinte Sociale

Publicat: 02 Mar 2011 | Vizualizari: 1206

In zilele de 28 februarie si 1 martie, profesorul Pieter Lagrou (Université Libre de Bruxelles & Sciences-po Paris) a sustinut doua seminarii la Scoala Doctorala Francofona de Stiinte Sociale a Universitatii din Bucuresti.

Primul seminar s-a desfasurat sub titlul Unification linguistique et production des élites nationales, iar al doilea a avut ca tema 1989 et la faillite des sciences sociales.

Pieter Lagrou este istoric contemporaneist, specialist in consecintele celor doua razboaie mondiale in Europa, ca si in relatia dintre istorie si memorie.

Scoala Doctorala Francofona de Stiinte Sociale este o retea sprijinita de Agentia Universitara a Francofoniei la care participa, pe langa Universitatea din Bucuresti, alte universitati francofone din regiune, din Europa de Vest si din America de Nord.

Ea ofera, prin sistemul creditelor transferabile, o formatie interdisciplinara in stiintele sociale doctoranzilor francofoni in anul I de la scolile doctorale ale Universitatii din Bucuresti precum si de la alte scoli doctorale din regiune.
Sursa: Unibuc

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-04 00:00:00