studentie.ro  » cariera » cursuri de perfectionare » CURSURI DE SPECIALIZARE LA UNIVERSITATEA TEHNICA GHEORGHE ASACHI DIN IASI

CURSURI DE SPECIALIZARE LA UNIVERSITATEA TEHNICA GHEORGHE ASACHI DIN IASI

Publicat: 19 Aug 2009 | Vizualizari: 4413

Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi" din Iasi organizeaza, incepand din 1 octombrie, cursuri de perfectionare cu durata de 30 de zile pentru absolventii unei institutii de invatamant superior de lunga durata.
Cursurile se vor desfasura daca se intruneste un numar de minim 15 cursanti, altfel respecta orarul masterului MBA. Orele se desfasoara in zilele de sambata si duminica la Centrul de Educatie si Formare Continua din cadrul Universitatii Tehnice (CETEX).
Domeniile in care se poate obtine perfectionarea sunt: Managementul Proiectelor, Management si Dezvoltarea Resurselor Umane, Negociere in Afaceri, Managementul Schimbarilor, Managementul Calitatii Totale, Management Strategic, Cultura Organizationala si Leadership, Metode de Decizie, Cercetarea Pietei, Management General, Managementul Marketingului, Marketing International.
Inscrierea se poate face si pe parcusul anului universitar inainte cu doua saptamani de inceperea cursurilor. Dupa finalizarea modulului se elibereaza o adeverinta de absolvire, apoi si un certificat de absolvire a cursurilor de perfectionare.
Dosarul de admitere trebuie sa contina copie legalizata dupa diploma de licenta, copie legalizata dupa foaia matricola, copie legalizata a certificatului de nastere, copie legalizata a certificatului de casatorie (daca este cazul), copie dupa documentul de identitate, Curriculum Vitae si doua fotografii color 4/6. Si sa nu uitam de taxe, acestea fiind 50 de lei pentru inscriere si 500 de lei pentru urmarea fiecarui curs in parte.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-12-02 00:00:00 - 2022-12-04 00:00:00