studentie.ro  » cariera » cursuri de perfectionare » Cursuri de limbi straine la Centrul Fildes

Cursuri de limbi straine la Centrul Fildes

Publicat: 10 Mar 2011 | Vizualizari: 3097

Este prima scoala particulara de limbi straine infiintata in Romania dupa decembrie 1989. Centrul s-a dezvoltat cu repeziciune si s-a impus prin calitatea si amploarea activitatii sale. Acum are 20 de ani de experienta si continua sa fie lider in domeniu, bucurandu-se de o larga recunoastere nationala si internationala.

Centrul FIDES functioneaza cu avizul Ministerului Educatiei si Cercetarii (nr. 32503/9.07.1996) si al Ministerului Culturii (nr. 339/1.02.1996), este autorizat de catre Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor a Municipiului Bucuresti (decizia nr.1968/29.09.2005) si este centru acreditat international de testare E.C.L.

Centrul FIDES organizeaza pe tot parcursul anului:


- CURSURI DE LIMBI STRAINE IN TARA SI IN STRAINATATE, pentru persoane fizice si institutii, la sediul propriu si la sediul companiilor: toate limbile straine, toate nivelurile, limbaj standard si limbaje specializate;

- CURSURI DE PREGATIRE PENTRU EXAMENELE CAMBRIDGE : FCE, CAE, BEC, IELTS si TOEFL;

- emite, in urma unei testari, CERTIFICATELE DE COMPETENTA LINGVISTICA FIDES (atestate) cu recunoastere internationala, pentru orice limba straina;

- in calitate de CENTRU DE TESTARE ACREDITAT ECL (Certificatul European de Competenta in Limbi Moderne) – organizeaza sesiunile de examene de certificare si emite certificatele.

- organizeaza la sediul propriu EXAMENELE PENTRU CERTIFICATELE INTERNATIOANLE ETS: TOEIC - Test of English for International Communication si TFI - Test de Francais International.

FIDES isi perfectioneaza continuu tehnicile de predare, metodele si materialele, mereu in concordanta cu standardele educationale europene. Programele si metodele de predare/ invatare sunt flexibile si adaptabile telurilor cursantului sau institutiei.

Centrul FIDES ofera servicii de traducere si interpretariat: traduceri@fidescentre.ro

Prin agentia sa de turism, FIDES TRAVEL, centrul organizeaza cursuri in strainatate (in parteneriat cu 54 de scoli din toata lumea) dar si voiaje culturale, sejururi si ofera servicii de ticketing – www.fidestravel.ro

Bucuresti, str. Hristo Botev 9 (din Piata Rosetti), tel. 021 313 47 45 / 85/ 86
cursuri@fidescentre.ro; www.fidescentre.ro

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-04 00:00:00