studentie.ro  » cariera » cursuri de perfectionare » CURS MICROSOFT EXCEL FOR BUSINESS

CURS MICROSOFT EXCEL FOR BUSINESS

Publicat: 05 Mar 2009 | Vizualizari: 4976

Cine ar trebui sa ia parte la acest curs ?
Acest curs este destinat persoanelor care au cunostine de baza in MS Excel si doresc sa isi imbuntateasca gradul de performanta si sa micsoreze timpul petrecut in fata calculatorului, prin invatatea modului de utilizarea a functionalitatilor avansate ale Excel-ului. Evenimentul este destinat celor care lucreaza in departamentele de marketing, resurse umane, management, contabilitate, pozitiile de asistent si tuturor celor care lucreaza in mod curent cu MS Excel.

Ce veti invata ?

In cadrul cursului "Excel for business" vor fi abordate notiuni intermediare si avansate ale soft-ului Microsoft Excel. Principalele subiecte care vor fi abordate in cadrul acestui curs sunt :
* formulele si functiile puse la dispozitie de MS Excel
* managementul bazelor de date
* utilizarea tabelelor pivot
* elementele de securitate si protajare a foilor de lucru
* graficele in MS Excel
* managementul listelor in MS Excel
* tool-uri avansate in MS Excel
* interactiunea MS Excel cu alte programe din suita Ofiice
Puteti gasi pe site-ul LEC o programa detaliata a acestui workshop.
Detalii curs
Locul de desfasurare: sala de training LEC
Perioada de desfasurare : 14 martie – 25 aprilie (sambata de la 10.30 la 13.30)
Pret: persoane fizice 440 RON
studenti si masteranzi 340 RON
Pachetul cursului contine urmatoarele:
* asistenta din partea trainerului pe parcursul celor 18 ore de curs
* manual tiparit
* CD cu tutoriale suplimentare si exemplele parcurse in cadrul cursului
* diploma de participare
De ce sa iei parte la acest curs ?
1. Deoarece stapanind o serie de elemente avansate ale MS Excel poti reduce timpul in care realizezi unele taskuri , de la ore la cateva minute
2. Grupele de curs nu depasesc niciodata 10 oameni, aceasta insemnand ca trainerul se va putea concentra asupra fiecarui participant si toti cursantii vor avea propria statie de lucru pe parcursul evenimentului
3. Modul de abordare este orientat foarte mult pe partea practica. Totul se bazeaza pe exercitii folosind scenarii reale, astfel incat veti putea aplica la birou notiunile abordate, chiar de a doua zi.
4. Grupele fiind de dimensiuni mici atmosfera nu este una de "curs" , ci este un mediu relaxat care incurajeaza interactivitatea cu trainerul.
Pentru inscriere puteti folosi formularul de pe site-ul Line Education Center: link pagina principala curs
Pentru informatii suplimentare va stam la dispozitie la numarul de telefon 0749 967 729 sau pe adresa de mail:sorin.stancu@ leconline. ro
Grupe noi
Pe siteul LEC puteti gasi calendarul noilor grupe care se vor forma pentru cursurile de Java, PHP, CSS, HTML si JavaScript.Detalii
Ati primit acest e-mail deoarece adresa dumneavoastra este in baza de date a LINE EDUCATION CENTER. Adresa dumneavoastra se afla in baza de date din unul dintre motivele: a fost gasita pe un site public, a fost gasita in cataloage sau alte publicatii, a fost gasita in baze de date la care ati subscris, ati participat la unul dintre evenimentele organizate de noi, sunteti abonat la newsletterele noastre, sunteti client, furnizor sau partener al LINE EDUCATION CENTER.
Acest mesaj nu constituie spam intrucat a fost trimis catre o adresa gasita in cataloage sau site-uri publice. De asemenea sunt mentionate instructiuni de dezabonare.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-02 00:00:00 - 2023-03-03 00:00:00