studentie.ro  » cariera » cursuri de perfectionare » CURS AUTORIZAT DE MANAGER PROIECT - CLUJ - SEPTEMBRIE-OCTOMBRIE 2009

CURS AUTORIZAT DE MANAGER PROIECT - CLUJ - SEPTEMBRIE-OCTOMBRIE 2009

Publicat: 21 Sep 2009 | Vizualizari: 2644

Schultz Consulting are placerea de a va invita sa participati la cursul autorizat de Manager Proiect, care se va desfasura, timp de 6 zile in perioada 25 27 Septembrie si 02-04 Octombrie 2009, la Bucuresti, Sediul Schultz Consulting, Palatul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Bdul O.Goga, nr 2, Tronson 2, Mezanin,camera 3.
Taxa de participare este de 1200 lei si include costurile legate de materiale, suport de curs, trainer, pauze de cafea, taxele de examen.
Pornind de la experienta indelungata in coordonarea si implementarea diferitelor tipuri de proiecte, atat in domeniul business cat si in domeniul organizatiilor neguvernamentale si al administratiei publice, echipa Schultz Consulting propune o noua abordare a cursului de excelenta in management de Proiect. Prin acest curs dorim sa impartasim experienta noastra concreta prin care am obtinut finantarea unui proiect pe Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, cu un buget de 4 milioane de euro. Participantii au oportunitatea de a cunoaste exemple concrete de proiecte de succes, exemple concrete de studii de fezabilitate si analiza cost beneficiu.
Cursul de Manager proiect organizat de Schultz Consulting este un curs: AUTORIZAT, PRACTIC SI INTERACTIV
Cursul de Manager proiect urmareste dezvoltarea unor abilitati de baza pentru un manager de proiect, finalizandu-se cu o evaluare a acestor abilitati cat si a cunostintelor dobandite, participantii fiind certificati ca manageri de proiect (conform Clasificarii Ocupatiilor din Romania) si recunoscuti ca atare de catre Ministerul Educatiei si Ministerul Municii.
Aboradarea pe care o propunem este una experientiala - cream experiente diferite in cadrul cursului, punem participantii in situatii similare celor din perioada elaborarii sau implementarii unui proiect, oferindu-le posibilitatea de a invata in mod direct si de a-si extrage invatamintele proprii.
Cursul de Manager proiect este o imbinare a cursului de manager de proiect din domeniul afacerilor si managementul ciclului de proiect al Comisiei Europene. Un accent deosebit se pune si pe managementul de proiect al fondurilor structurale cu aplicatii pe Programele Operationale. In timpul cursului, participantilor li se va da posibilitatea de a parcurge toate etapele unui proiect de la planificare pana la evaluarea proiectului.
Mai mult, participantii vor fi sprijiniti in sensul identificarii celei mai potrivite surse de finantare pentru ideea de proiect dezvoltata (in special din Fonduri Structurale) si parcurgerii, in cadrul cursului, a pasilor presupusi de obtinerea unei finantari nerambursabile.
Pe parcursul celor 6 zile de curs, participantii vor sustine 5 teste grila care le vor atesta competentele ca manageri de proiect. Examenul de absolvire se va desfasura in ziua de Duminica, 04 Octombrie 2009 si va consta intr-o proba teoretica (test grila) si o proba practica (fisa de proiect). In urma absolvirii acestui curs, participantii vor primi un Certificat de Manager de Proiect recunoscut de Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei si Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor.
Certificatul recunoaste competentele necesare practicarii meseriei de Manager Proiect cod COR 241919.
Cursul se caracterizeaza prin:
- Promovarea unei atmosfere de colaborare
- Incurajarea implicarii active a tuturor participantilor
- Sprijinirea participantilor pentru a stabili legaturi intre sesiunea de formare si situatiile din viata de zi cu zi
- Utilizarea unor exemple practice, concrete
- Facilitarea parcurgerii tuturor pasilor necesari pentru redactarea si implementarea unui proiect de succes
- Indrumarea participantilor spre materiale si resurse umane care le-ar putea fi de folos.
Scop: Dezvoltarea competentelor de manager proiect
Obiective:
- Intelegerea conceptului de management de proiect
- Utilizarea instrumentelor specific managementului de proiect
- Dezvoltarea abilitatilor de planificare a resurselor in cadrul unui proiect
- Dezvoltarea abilitatilor de monitorizare si evaluare a unui proiect
- Dezvoltarea abilitatilor de evaluare a riscului in cadrul unui proiect
Cui se adreseaza cursul?
Cursul se adreseaza: managerilor din diferite companii nationale si multinationale implicati in conducerea proiectelor companiilor, care coordoneaza echipe, membrilor in diferite echipe de proiect, reprezentantilor administratiei publice, reprezentantilor organizatiilor neguvernamentale, oricarei persoane care prin natura slujbei este implicata in elaborarea sau implementarea de proiecte, oricarei persoane interesate de domeniul managementului de proiect, al finantarilor europene, in special al Fondurilor Structurale, oricarei persoane dornice sa isi imbunatateasca activitatea, indiferent de domeniu, prin acumularea de cunostinte si dobandirea de abilitati care sa ii permita o mai buna planificare, organizare, implementare si monitorizare a propriei activitati.
Beneficii pentru participanti:
- Cunoasterea unor exemple concrete de proiecte de succes
- Cunoasterea unor exemple concrete de studiu de fezabilitate si analiza cost/beneficiu
- Dezvoltarea abilitatilor de planificare, organizare, coordonare a elementelor componente ale unui proiect
- Dezvoltarea abilitatii de a identifica corect o problema, de a dezvolta o idee de proiect si de a o incadra intr-un Program Operational in vederea obtinerii unei finantari nerambursabile din Fonduri Structurale
Cresterea performantelor in domeniul managementului de proiect prin capacitate sporita de a raspunde in timp optim provocarilor aparute pe parcursul implementarii proiectului
Cresterea capacitatii de a intelege si de a raspunde cerintelor clientului / beneficiarilor proiectului
Imbunatatirea abilitatilor de coordonare a diferitelor tipuri de resurse (umane, financiare, de timp) implicate de un proiect
Imbunatatirea capacitatii de gestionare a relatiilor de parteneriat din cadrul proiectelor derulate, inclusiv a relatiei cu Finantatorul
Imbunatatirea capacitatii de monitorizare si evaluare a proiectelor si, implicit, cresterea nivelului calitativ al produsului final oferit clientului
Alte tipuri de beneficii:
- Aplicabilitatea maxima in viata de zi cu zi a informatiilor si a abilitatilor dobandite si caracterul preponderent practic
- Punerea participantilor in fata unor provocari similare cu cele din fazele prin care trece un proiect real
- Aplicabilitatea informatiilor in domenii variate (constructii si domeniul imobiliar, vanzari, IT, organizare de evenimente, domeniul educational, cultural, social etc.)
- Mediul relaxat in care se desfasoara cursul
- Asigurarea pauzelor de masa si de cafea in toate zilele de curs
LOCUL DE DESFASURARE: Cluj-Napoca, Hotel Seven, str. Gruia, nr. 2
DURATA: 6 ZILE ; 25 27 Sept. si 02-04 Oct. 2009
GRUP TINTA: 12 persoane
TAXA DE PARTICIPARE: 1200 lei/persoana
Taxa de participare acopera costurile cu privire la traineri, pauzele de cafea, materialele de curs (suportul de curs), testele de verificare si examenul de absolvire.
TRAINER: Alin Dumitru
Trainer certificat la nivel national, Alin are o experinta de peste 8 ani n
lucrul pe proiecte. A dezvoltat numeroase programe de training n diferite
domenii perfect adaptate cerintelor clientilor: management de proiect, comunicare, resurse umane, formare de formatori, managementul timpului, leadership,etc.
Din 2003 , Alin a avut ocazia de a face consultanta n management de
proiect pentru diferite companii de renume national si in, a facut evaluari
de proiecte n cadrul programului Operational Regional si de a implementa
proiecte finantate de structuri guvernamentale, Programe ale Uniunii
Europene, Programe ale Bancii Mondiale,Programul Natiunile Unite pentru Dezvoltare.
De asemenea urmat stagii de pregatire n management de proiect la Bruxelles.
CONDITII DE INSCRIERE:
Pentru a va putea inscrie, va rugam sa ne transmiteti: o copie dupa buletinul/ cartea de identitate, o copie dupa ultima diploma de studii, fisa de inscriere, pe care o puteti gasi on line, pe site-ul nostru www.schultz.ro , completata si o copie dupa un document care sa ateste achitarea taxei de participare in contul: SC SCHULTZ CONSULTING SRL - CONT RO40BTRL04301202R81484XX, deschis la Banca Transilvania Sector 4 AG Tineretului Bucureti.
Inscrierile se fac in ordinea primirii fiselor pana la completarea locurilor.
Conform OG 129/2000 referitoare la formarea profesionala a adultilor costul cursurilor autorizate de CNFPA se deduce (dupa caz) din impozitul pe profit sau pe venit al firmei.
Persoanele interesate vor trimite documentele necesare inscrierii, pana la data de
24 Septembrie 2009, ora 16.00, la adresa de e-mail corina.cojocaru@schultz.ro ; fax: 021.315.65.48
Pentru orice tip de informatii suplimentare legate de curs va rugam sa o contactati pe Oana Nastase e-mail: oana.nastase@schultz.ro, mobil 0728.19.88.19
Corina Cojocaru
corina.cojocaru@schultz.ro
0728298282
office@schultz.ro

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-04 00:00:00