studentie.ro  » cariera » cursuri de perfectionare » Asebuss prezinta programul Executive MBA 2010

Asebuss prezinta programul Executive MBA 2010

Publicat: 08 Iul 2010 | Vizualizari: 2419

Pe 7 septembrie, ASEBUSS te invita la prezentarea programului Executive MBA 2010, urmata de workshop–ul «Bonus Challenge», o sesiune de curs Executive MBA sustinuta de prof. Carmen Mincu.

Carmen Mincu preda cursurile Leadership si Management Operational in cadrul programului EMBA al ASEBUSS si are o bogata experienta profesionala in companii multinationale. Carmen va exemplifica, pe baza unui studiu de caz, metoda de predare interactiva pe care echipa de profesori, romani si americani, o utilizeaza in cadrul programului.

In cadrul prezentarii programului Executive MBA vor fi alaturi de noi si absolventi care vor impartasi din beneficiile, experienta si cunostintele acumulate, atat in timpul programului, cat si dupa absolvire.

Programul serii:

- 18.30-19.30 – prezentare program si testimoniale absolventi EMBA
- 19.30- 20.30 – sesiune curs Bonus Challenge

Vino pe 7 septembrie sa ne cunosti si sa afli detalii despre noutatile pe care le-am pregatit in 2010!

Participarea la prezentare si curs este gratuita, in limita locurilor disponibile.
Inscrierea la curs poate fi separata de cea pentru prezentarea programului.
Pentru inscrieri asteptam coordonatele dumneavoastra: nume, companie si job title la: emba@asebuss.ro.

Locul: Calea Grivitei 8-10, sector 1, Bucuresti, sala parter.

Programul EMBA al ASEBUSS a ocupat locul I la categoriile: aplicabilitate, networking, dezvoltare profesionala, experienta in management, relatii cu clientii, experienta in munca, conform clasamentului “Top-ul celor mai bune programe MBA si EMBA din Romania” realizat de ZF, 25 martie 2010.

ASEBUSS organizeaza programul Executive MBA in parteneriat cu Kennesaw State University (KSU), Atlanta- Georgia, SUA, clasata in TOP 25 programe Executive MBA din Statele Unite conform clasamentului CEO Magazine din august 2009. Aceasta recunoastere din partea unei publicatii economice de prestigiu confirma reputatia Kennesaw - o universitate care pune accent pe educatia globala, pe inovatie , parteneriate si programe de calitate in diferite regiuni.

Sursa: Asebuss

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: 5 - 10 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-04 00:00:00