studentie.ro  » cariera » cursuri de calificare » CURSURI DE FORMARE PROFESIONALA LA CLUJ

CURSURI DE FORMARE PROFESIONALA LA CLUJ

Publicat: 06 Apr 2009 | Vizualizari: 6202

In perioadele de criza economica, domeniul care este afectat cel mai mult este cel al locurilor de munca. Persoanele care au calificari in mai multe domenii de activitate au cele mai multe sanse de a-si mentine locul de munca sau sa-si gaseasca noi oportunitati.
Va informam pe aceasta cale de lansarea VINERI, 8 MAI 2009, la CLUJ-NAPOCA a programului "Ad-Training ", o oportunitate oferita de compania de publicitate si formare Advision Art, fiecaruia dintre dumneavoastra interesati de dezvoltarea propriilor cunostiinte si abilitati profesionale sau personale necesare indeplinirii intr-un mod mai eficace a atributiilor unui post, prezent sau viitor.
Programe de SPECIALIZARE / PERFECTIONARE oferite:
CURS FORMATOR DE FORMATOR (TRAINER OF TRAINERS)
, important in conditiile in care, conform OG nr.129/2000, de la 1 ianuarie 2010, toti instructorii din programele de formare profesionala trebuie sa urmeze un curs si sa obtina o diploma de formator de formator.
CURS COPYWRITING - Industria publicitara are nevoie mai mult ca oricand de un suflu proaspat, de o noua generatie de creativi, talentati, cu viziuni originale si bine pregatiti, fara asteptari false de la meserie.
CURS DE TERMO SI HIDRO-IZOLATII CONSTRUCTII - Aici intervine in discutie Programul de Reabilitare Termica a blocurilor de locuit, initiat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei, lucrarile de reabilitare urmand a fi efectuate de persoane juridice cu activitate in constructii si instalatii care vor participa la licitatii pentru executarea acestor lucrari. Conform legii, avantaj major vor avea acele firme cu angajati specializati in domeniul izolatiilor.
La finalul cursurilor se va obtine un certificat de absolvire acreditat de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei si Cercetarii.
Data limita pentru inscrieri este 1 mai 2009.
In cazul in care vom primi solicitari pentru alte tipuri de cursuri, precum si in alte orase, suntem dispusi a ne extinde oferta de programe si locuri.
Pentru mai multe informatii si inscrieri, va rugam sa accesati site-ul dedicat acestor cursuri.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 3 - 5 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-02-14 00:00:00