studentie.ro  » cariera » consultanta » Vrei sa devii auditor sau consultant? Inscrie-te la Academia Deloitte

Vrei sa devii auditor sau consultant? Inscrie-te la Academia Deloitte

Publicat: 21 Nov 2014 | Vizualizari: 898

Deloitte Student Academy cauta 25 de studenti in an terminal sau masteranzi pentru a face parte din programul de "shadowing", in cadrul caruia vor fi invatati despre ce inseamna un job de audit sau consultant.

Celebritati care nu isi arata catusi de putin varsta!

Beneficiarii programului vor fi instruiti de angajati cu experienta in acest domeniu ai Deloitte, cu scopul de a preintampina nevoile tinerilor pe piata muncii. "Deloitte Student Academy a pornit de la dorinta de a-i ajuta pe studenti sa opteze, in mod informat, pentru cariera pe care doresc sa o urmeze, imbinand pregatirea teoretica pe care le-o ofera facultatea cu elementele practice ale profesiei", sustine senior managerul departamentului HR din cadrul Deloitte Romania, Carmen Baibarac, potrivit Zf.ro

Inscrierile pentru Academia Deloitte se desfasoara pana la sfarsitul lunii, ultima zi de inscriere fiind 30 noiembrie, iar programul se va derula in perioada decembrie 2014 - aprilie 2015.

Foto: romania-insider.com

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-02-11 00:00:00