studentie.ro  » cariera » consultanta » Vineri si sambata are loc Angajatori de TOP Timisoara

Vineri si sambata are loc Angajatori de TOP Timisoara

Publicat: 30 Oct 2014 | Vizualizari: 787

Vineri si sambata, pe 31 octombrie - 1 noiembrie la Centrul Regional de Afaceri are loc Angajatori de TOP Timisoara. Cel mai mare targ de cariera va reuni 40 de angajatori, 60 de specialisti HR si va gazdui 14 workshop-uri si conferinte. In cele doua zile sunt asteptati 5 000 de vizitatori care vor avea posibilitatea sa aplice la peste 1350 de locuri de munca in Timisoara.

Pentru cei care isi cauta un loc de munca, prezenta pe 31 octombrie - 1 noiembrie la Centrul Regional de Afaceri poate fi o buna modalitate prin care sa obtina jobul dorit si sa inteleaga evolutia pietei fortei de munca in acest moment. Pentru cele 1350 de pozitii deschise, vizitatorii evenimentului pot aplica cu un singur CV BarCODE. Tot ce trebuie sa faca un candidat este sa intre in contul personal de pe www.hipo.ro, sa selecteze iconita de descarcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP si sa il printeze intr-un exemplar.

Oportunitatile de cariera sunt adresate profesionistilor, dar si personelor entry-level si studentilor. In cadrul editiei din aceasta toamna Angajatori de TOP Timisoara, 67% dintre joburi sunt pentru candidati cu 1-5 ani experienta, 27% joburi si programe adresate studentilor si personelor cu 0-1 ani experienta, iar 6% pozitii adresate persoanelor cu peste 5 ani experienta.

Cei care sunt in cautarea unui program de internship&trainee pot aplica la 6 programe de internship & trainee. Programele vor incepe de lunile urmatoare sau din 2015 insa companiile cauta cei mai buni candidati in cadrul evenimentului Angajatori de TOP. Printre angajatorii care recruteaza pentru astfel de programe amintim:

Companie

Denumirea Programului

Domeniul

ProCredit Bank

Internationl Young Bankers

Financiar

DB Schenker

Learning by Doing - Internship Expeditor International

Transporturi, Logistica

Internship Transporturi si Operatiuni Vamale

AMIQ Consulting

Verification Engineer Internship

IT, Inginerie

Gebrüder Weiss România

Programul pentru Absolventi

Logistica si Transporturi

Flextronics

Engineering Trainee

Inginerie

Purchasing Materials Trainee

Logistica, Relatii clienti

In functie de numarul oportunitatilor de cariera deschise de cele 40 de companii, pana in acest moment, domeniile cel mai bine reprezentate sunt:

  • IT&C: 32%
  • Inginerie: 18%
  • Consultanta:13%
  • Automotive: 10%
  • Outsourcing: 8%
  • Financiar-bancar: 8%
  • Transport&Logistica: 5%
  • Educational: 3%
  • Retail: 3%

Ce este nou la editia cu numarul 5 Angajatori de TOP Timisoara?

Noutatea evenimentului din aceasta toamna o reprezinta posibilitatea de a sustine un video interviu. Pentru vizitatorii evenimentului, sustinerea unui astfel de interviu reprezinta o modalitate prin care se pot familiariza cu etapele din cadrul unui proces de recrutare si noile instrumente folosite de angajatori. Candidatul poate inregistra interviul pe loc sau primeste un link pe care il va folosi ulterior pentru inregistrare. Interviul video contine 5 intrebari standard sau personalizate de fiecare companie, iar dupa sustinerea interviului, compania primeste video-ul inregistrat.

In plus, prin prezenta in cadrul Angajatori de TOP Timisoara, vizitatorii pot primi feedback gratuit din partea consultantilor prezenti la standul CV Clinic. Tot ce trebuie sa faca cei interesati este sa se prezinte cu un CV, iar specialistii le vor oferi gratuit sfaturi cu privire la modul de redactare a CV-ului, cum il pot modifica si cum il pot imbunatati astfel incat sa atraga atentia angajatorilor.

Pentru profesionistii IT am pregatit o conferinta speciala denumita TechTalks care va cuprinde sesiuni din zona Java si Web. Conferinta TechTalks va cuprinde ultimele noutati in materie de tehnologii, inovatiile utilizate in proiecte si studii de caz. Participarea workshop-uri si conferinte este posibila in baza preinscrierii pe www.hipo.ro

Lista companiilor participante la aceasta editie Angajatori de TOP Timisoara este disponibila pe www.hipo.ro

Programul evenimentului: vineri, 31 octombrie, in intervalul 10:00 - 18:00 si sambata, 1 noiembrie, in intervalul 10:00 - 17:00, la Centrul Regional de Afaceri.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-04 00:00:00