studentie.ro  » cariera » consultanta » Studentii si masteranzii sunt asteptati la targul de joburi Zilele Carierei

Studentii si masteranzii sunt asteptati la targul de joburi Zilele Carierei

Publicat: 23 Apr 2015 | Vizualizari: 829

Studentii si masteranzii din Bucuresti si din tara sunt asteptati intre 24 aprilie si 22 mai la targul de joburi “Zilele Carierei” organizat de Ministerul Tineretului si Sportului in colaborare cu Universitatea Titi Maiorescu si Uniunea Studentilor din Romania.


La acest targ de joburi sunt asteptate sa participe firme precum: Adecco, Bitdefender, Cora Romania, Genpact, HRSolutions, NOD, Telekom, Tiriac Auto, UPC Romania sau Walter Services.


Acest targ de joburi, aflat la prima editie, face parte din seria de actiuni intreprinse in cadrul proiectului “Start in cariera” ce are ca obiectiv corelarea educatiei cu cerintele companiilor angajatoare. In cadrul aceluiasi proiect, in luna februarie a acestui an s-au organizat sesiuni gratuite de consiliere si orientare profesionala de care beneficiaza in jur de 5 000 de studenti. In cele 13 centre de consiliere profesionala infiintate in principalele universitati din tara, studentii primesc sfaturi de la specialisti in cariera in privinta orientarii profesionale si a pasilor de urmat pentru gasirea si obtinerea unui job. In cadrul acestor centre studentii au posibilitatea de a-si descoperi propriile abilitati si competente, de a lua decizii referitoare la traseul lor profesional si de a-si stabili obiective profesionale clare si relevante.


Targul de joburi Zilele Carierei vine ca o continuare fiereasca a programului de consiliere profesionala inceput in marile universitati din tara, studentii avand acum posibilitatea de a-si pune in practica cunostintele dobandite in cadrul acestora pentru a-si gasi un loc de munca in cadrul companiilor amintite mai sus.


Iata mai jos datele de desfasurare ale targului de joburi Zilele Carierei in principalele orase in care se va desfasura:

1. Bucuresti, 24 aprilie 2015, Universitatea Titu Maiorescu
2. Timisoara, 29.04.2015, Casa de cultura a studentilor
3. Iasi, 06.05.2015, Casa de cultura a studentilor
4. Craiova, 15.06.2015, Casa de cultura a studentilor
5. Cluj, 22.05.2015, Casa de cultura a studentilorFoto: career.gatech.edu

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-04 00:00:00