studentie.ro  » cariera » consultanta » Saptamana aceasta are loc cel mai mare targ de cariera din Banat!

Saptamana aceasta are loc cel mai mare targ de cariera din Banat!

Publicat: 12 Oct 2015 | Vizualizari: 1128

Editia cu numarul 7 Angajatori de TOP Timisoara se va desfasura saptamana aceasta, vineri si sambata, pe 16-17 octombrie la Centrul Regional de Afaceri. La eveniment vor fi prezente 50 de companii, care vor oferi peste 2000 de oportunitati de cariera.

Industriile prezente la Angajatori de TOP Timisoara. In cadrul targului din aceasta toamna vor fi prezente companii cu planuri importante de recrutare, angajatori care reprezinta domeniile: IT&Telecom (29%), Inginerie (20%), Automotive (12%), Servicii/BPO (8%), Logistica & Transporturi (6%), FMCG (6%), Retail (6%), Financiar-Bancar (4%), Audit/Consultanta (4%), Constructii si Productie (3%), etc.Ce spun cei care si-au gasit un job in urma participarii la Angajatori de TOP? Targurile de cariera sunt un mijloc eficient pentru obtinerea de joburi in Timisoara. Fie ca vorbim despre profesionisti cu experienta sau juniori la inceput de drum, exista 2000 de oportunitati de cariera la targ. Aproximativ 25% dintre joburile deschise de companiile care participa la targul de cariera Angajatori de TOP sunt acoperite in urma evenimentului, iar cei care la editiile anterioare participau in calitate de vizitatori, astazi sunt angajati ai companiilor prezente la Angajatori de TOP.

„Am participat la Angajatori de TOP in vederea cautarii unui nou job si la un nivel mai avansat. Am aplicat CV-ul meu la mai multe companii prezente la eveniment. Experienta a fost una foarte placuta pentru mine deoarece am avut ocazia de a discuta fata in fata chiar cu angajatorul. Reprezentantii companiei Netex Consulting mi-au descris ce presupune a avea o pozitie in cadrul firmei. Sunt student la Facultatea de Limbi Straine, astfel Netex Consulting mi-a oferit ocazia sa activez chiar in domeniul pe care il studiez in prezent. Am fost contactat la scurt timp pentru interviu, fiind selectat ulterior in urma promovarii testelor ce verifica nivelul competentelor lingvistice cerute in cadrul firmei. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care cred eu ca am fost selectat sa lucrez in firma, tinand cont probabil si de mica mea experiena in campul muncii avand in vedere varsta. Recomandarea mea pentru cei care participa la targul de cariera Angajatori de TOP este sa aleaga cu atentie exact ce considera ca este potrivit pentru ei, pentru satisfactia de a-ti scoate cu placere in lumina cunostintele si abilitatile nu numai pentru o nevoie materiala. Succes tuturor!" - Patru Daniel, Asistent Relatii Publice si Comunicare - Netex Consulting.

„Am vizitat targul Angajatori de TOP din martie 2015, avand Kaufland ca punct principal de interes. Mi-am depus CV-ul si am fost incantata sa descopar ca la stand era o persoana pregatita sa sustina interviuri in limba germana. Prima etapa a procesului de selectie s-a desfasurat repede, iar dupa alte 2 interviuri la sediul companiei, unde am avut ocazia sa interactionez cu viitori colegi, m-am alaturat echipei pe jobul dorit”, sustine Iulia P., Asistent Manager - Kaufland Romania.

Programe de internship si trainee. La aceasta editie, studentii si proaspat absolventii care doresc internshipuri in Timisoara pot aplica la peste 200 de pozitii disponibile in cadrul companiilor care participa la eveniment:Companie

Programul de Internship

Domeniu

Alcatel-Lucent

Internship positions for technical students; Internship - Testing Automation; Internship - LTE OAM developer; Internship - Network Optimization R&D Junior Software Developer; Internship - Junior Software Developer

Inginerie, IT Software

Microsoft

Microsoft Academy for College Hires

IT Software, IT Hardware

Profi Rom Food

Program de internship

Vanzari

Valeo Lighting Injection

Internship (paid) - Finance Department

Financiar

McDonald`s Romania

Manager Trainee

FMCG

KFC

Manager Trainee

FMCG

Kaufland Romania

Trainee

FMCG

ProCredit

Young Bankers

Bancar

ALTEN Romania

Java Internship

IT Software

Bearingpoint

Internship Reporting and Software; Internship Business Consulting

IT Software

IBM

IBM Internship - Customer support representative

IT Software

DB Schenker

Learning by doing

Logistica, Transporturi

Continental

Internship - Electronics Manufacturing TSR

Inginerie

Hartl Connect

Transport Sales Manager Trainee

Vanzari, Logistica

cargo-partner

Traineeship in International Logistics and Transports

Logistica

DALLI Group

Internship as Process Engineer

Inginerie

SSI Schaeffer

Java School

IT Software

IT Vizion

Java Junior Developer, Junior PHP Developer

IT SoftwareAngajatori de TOP este locul ideal in care candidatii pot discuta cu angajatorii si pot afla informatii despre complexitatea pozitiilor disponibile sau despre ce abilitati si competente este nevoie pentru ca un candidat sa poata ocupa o anumita pozitie. In plus, cei care doresc sa participe la studii de caz sau care vor sa afle despre ultimele tehnologii pot participa la cele 19 workshop-uri si conferinte care vor avea loc in cadrul Angajatori de TOP Timisoara. Cei care doresc sa se inscrie trebuie sa se grabeasca, acestea fiind ultimele zile in care isi pot rezerva un loc la aceste conferinte si workshop-uri.

19 workshop-uri si conferinte la Angajatori de TOP Timisoara


SkillShops: In cadrul acestor workshop-uri candidatii pot afla sfaturile specialistilor in recrutare, ce pozitii sunt deschise in companii, dar vor avea posibilitatea sa dezvolte si abilitati importante, precum comunicare eficienta, tehnici de negociere si vanzare, munca in echipa, stiluri de leadership, orientarea catre client, managementul timpului, metode de prioritizare si eficientizare, etc. Companii care sustin SkillShops la Angajatori de TOP Timisoara: Accenture (Employee Engagement at Accenture), Cargo-Partner (Career@Transport & Logistics), Valeo Lighting Injection (Lean production-implementation of SMED) Flex (Live Smarter), DB Schenker (Internship & Trainee Conference powered by DB Schenker), KPMG (Frica inceputului de drum. Cum sa te pregatesti pentru contactul cu angajatorii si ce asteapta ei de la tine).

TechLabs: Aceste workshop-uri vor oferi informatii despre ultimele noutati si cele mai inovatoare proiecte din domeniul IT. Companiile care vor sustine TechLabs la Timisoara: ACI Worldwide ( Security Engineering Inside Hackers Perspective of security Engineers in software payments), Alcatel-Lucent (Visions of the Cloud), Atos IT (Canopy - the Atos Cloud), BearingPoint (Join the BearingPoint Spirit) Microsoft (Talent Development programs inside Microsoft), Continental (Trust is Good, Test is Better -Testarea in Automotive).

TechTalks: In cadrul acestor conferinte, specialisti din companiile prezente le vor prezenta participantilor detalii despre ultimele tehnologii utilizate si cum functioneaza acestea, dar si beneficiile si provocarile intalnite. Conferintele TechTalks de la Angajatori de TOP Timisoara sunt: Agile Estimating & Planning; Key influencers shaping the software industry in Timisoara.

Angajatori de TOP Timisoara va avea loc incepand cu ora 10.00 la Centrul Regional de Afaceri intre 16-17 octombrie, accesul fiind gratuit, in baza prezentarii CV-ului Barcode. Detalii despre eveniment, companiile participante si programul workshop-urilor pot fi regasite la sectiunea dedicata targului pe www.hipo.ro

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-03 00:00:00