studentie.ro  » cariera » consultanta » Prinde un internship la EUROPAfest 2016!

Prinde un internship la EUROPAfest 2016!

Publicat: 16 Sep 2015 | Vizualizari: 782

Esti student/masterand, plin de entuziasm si pasionat de organizarea de evenimente? jmEvents, organizatorii festivalului Europa Fest, iti ofera posibilitatea sa intri in culisele organizarii unui festival international de muzica si sa te familiarizezi cu metodologia si procesul planificarii unui eveniment.

Organizatorii cauta 4 - 5 tineri care vor fi implicati in unul sau mai multe sectoare de activitate, printre care: comunicare online, web-surfing, research, promovare, jurnalism, tactici social media, marketing online, management cultural, management de proiect, lucrul individual si in echipa, relatii publice, relationare cu artistii, logistica, secretariat, administrativ, set-up scena, prezentare scenica, organizare concerte, managementul timpului etc. La finalul stagiului, fiecare stagiar va avea o lista cu proiectele si taskurile realizat pe care o va putea include in CV.

Citeste in continuare aici>>

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-05 00:00:00