studentie.ro  » cariera » consultanta » Personal branding sau cum sa-ti construiesti propria campanie de PR

Personal branding sau cum sa-ti construiesti propria campanie de PR

Publicat: 13 Nov 2014 | Vizualizari: 616

Numele meu este Andreea si studiez Publicitatea de doi ani in cadrul SNSPA si sunt, de asemenea, studenta in cadrul Universitatii Alternative.

Ceea ce apreciez cel mai mult sunt oamenii din jurul meu, in special pe aceia carora le place sa faca lucrurile diferit, fapt ce m-a inspirat in rezolvarea unui brief pentru un internship, care presupune sa creez o campanie de PR prin care sa ma promovez. Mai timida si introvertita, nu imi place sa ies in evidenta de obicei, insa de aceasta data am zis ca trebuie sa ies zdravan din zona mea de confort daca vreau sa obtin ceva cu adevarat.

Dupa ce am acceptat ideea ca acesta poate fi cel mai misto sau cel mai penibil lucru pe care l-am facut vreodata, am decis sa realizez un filmulet cu persoane alaturi de care am mai lucrat, pentru a spune de ce cred ei ca sunt eu persoana potrivita pentru acest internship. Apoi sa fac acest filmulet sa circule cat mai mult in media. And here I am.

Daca a iesit bine sau nu, nu as stii sa spun. Dar stiu un lucru: indiferent daca obtin sau nu acest internship, important este ca m-am provocat pe mine insami, am mai crescut putin si am reusit sa cred in mine. Si cel mai important lucru: am realizat ca suntem nimic fara oamenii din jurul nostru care ne ajuta sa crestem putin cate putin, care ne ofera incredere si sprijin in dezvoltarea noastra si ca cele mai bune lucruri se fac intotdeauna, dar intotdeauna in echipa.

Asadar, studenti, invatati sa va provocati zilnic, sa va luati toata energia si resursele din asta. Descoperiti-va limitele si depasiti-le de cate ori puteti.


 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-02-11 00:00:00